Projektarbejde i sundhedsvæsenet

fra idé til implementering

Projektarbejde i sundhedsvæsenet beskriver projektarbejde fra den gode idé til vellykket implementering. Der er fokus på sundhedsfagligt projektarbejde, hvor der typisk arbejdes med og for mennesker. Bogen rummer mange anvendelige råd, og den er praktisk i en travl klinisk hverdag, som er kendetegnet ved en særlig deltagerkultur og læringsforståelse.

Bogen kan benyttes som en trin-for-trin-guide eller som opslagsværk i alle faser af et projekt. Den er skrevet til sundhedsprofessionelle i klinisk praksis – såvel til de studerende som til de mange færdiguddannede, der planlægger eller arbejder med projekter. Målet er at give læseren en lettilgængelig præsentation af de termer, begreber og redskaber, som er vigtige undervejs i et projekt.

Projektarbejde i sundhedsvæsenet er opbygget om en gennemgående projektmodel, som er relevant i forskellige typer af projekter. Den kan bruges i mindre kliniske projekter med en kort tidshorisont og få deltagere, ligesom den er et godt redskab i større udviklingsprojekter, der løber over længere tid og går på tværs af en organisation.

Bogen indeholder mange anvendelige skemaer og skabeloner, så læseren hurtigt og nemt kan kvalificere nye eller igangværende projekter med egne ord.

Projektarbejde i sundhedsvæsenet

Fås som

  • Bog
  • i-bog

Fakta

ISBN:
9788762814400
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
20. januar 2016
Sider:
135
Redaktør:
Martin Toft

ANMELDELSER

"Bogen er velskrevet og bærer præg af forfatterens egne praktiske erfaringer, hvilket gør bogen levende og let at læse."

Jannie Frølund
Sygeplejersken21. april 2016