Spring til hovedindhold

Læser du til sygeplejerske?

Her kan du få et overblik over grundbøger til 1. semester, nyheder til din uddannelse og læse forfatter- og redaktørinterviews.

Grundbøger til 1. semester på sygeplejerskeuddannelsen

Gif af udvalgte bøger til 1. semester på fysioterapiuddannelsen

Dit første semester på sygeplejerskeuddannelsen

Når du starter på sygeplejerskeuddannelsen, vil fokus på 1. semester typisk være på observation, analyse og vurdering af patienterne/borgerne. Du kommer også til at have fokus på sundhedsudfordringer og sygdomssammenhænge. På den måde opnår du, gennem 1. semester, viden og færdigheder i at systematisere oplysningerne om patienten/borgeren samt at planlægge, udføre og vurdere sygeplejeinterventioner i samspil med patienten/borgeren.  

Fag, Patient, Klinik er grundbøger, der kan bruges gennem hele uddannelsen

 

BogPlus – få 20% på bøger

BogPlus er en rabatordning for medlemmer af udvalgte foreninger. 

Er du medlem af enten Sygeplejestuderendes Landssammenslutning (SLS) eller Dansk Sygeplejeråd (DSR) får du bl.a. 20% rabat på alle bøger fra Munksgaard. Det gælder både de store grundbøger, og alle de mindre temabøger om etik, psykiatri mm.

Billeder af logoer fra Forlaget Munksgaard, Dansk Sygeplejeråd og Sygeplejestuderendes Landssammenslutning.

Klik på knapperne og læs mere om BogPlus og mange andre fordelsrabatter hos SLS.

VIL DU TILGÅ DINE BØGER ONLINE?

Med Studybox kan du streame dine studiebøger online, og du kan let finde det indhold, du skal bruge. Søg på titel, emne, forfatter eller stikord. Markér vigtig tekst og afsnit med highlightfunktionen og tilføj en bemærkning til din tekstmarkering. 

Få øjeblikkelig adgang til at læse dine studiebøger overalt med Studybox

Vil du have indflydelse på studiebøgerne?

Munksgaard har et Student Advisory Board, hvor vi mødes 2-3 gange om året i hyggelige rammer. Her diskuterer vi studiebøger til de sundhedsfaglige uddannelser.  

I vores gruppe vil vi gerne høre din holdning til dine studiebøger og andre relevante emner, som vi diskuterer. På den måde kan vi som forlag blive klogere på, hvordan vi udvikler de bedste studiebøger med input fra dig som studerende.

Lyder det som noget for dig? Læs mere om vores Student Advisory Board og send din motiverede ansøgning afsted med det samme.  

Har du lyst til at blive en del af studenterpanelet, hvor du kan være med til at diskutere dine studiebøger til de sundhedsfaglige uddannelser?

Har du spørgsmål?

Vi vil altid gerne høre fra dig. Som forlagsredaktører på det sundhedsfaglige område udvikler vi undervisningsmateriale til sygeplejerskeuddannelsen. Hvis du har spørgsmål til undervisningsmaterialer eller fag på uddannelsen er du velkommen til at kontakte os.Billede og citat af redaktører Martin Toft og Karoline Baden Staffensen

’Fag’ - en grundsten for sygeplejerskeuddannelsen”

Få den nyeste viden og tendenser i den populære grundbog i sygepleje. I den nyeste 3. udgave af Fag - grundbog i sygepleje får du en introduktion til de faglige, organisatoriske og uddannelsesmæssige rammer, som sygeplejen udfolder sig indenfor.

'Fag’, en grundsten for sygeplejerskeuddannelsen

Forfatterinterview med Michala Eckhardt og Kirsten Frederiksen om bogen ’Fag’

Vi har talt med forfatterne bag grundbogen "Fag - en grundbog i sygepleje". De har sat en masse ord på, hvorfor bogen er en grundsten i sygeplejerskeuddannelsen.

8

Se de nyeste udgivelser til sygeplejerskeuddannelen

Hold dig opdateret om nye bøger til dit fag