Fås som

i-bog

Pris pr. stk.

584,50 kr.

467,60 kr. ekskl. moms

Enkeltbrugerlicens

Du skal være logget ind for at købe dette produkt

Genesers histologi (i-bog)

Genesers histologi præsenterer læseren for en letforståelig og meget grundig fremstilling af både cellebiologi og den almene og specielle histologi. Stoffet gennemgår sammenhængen mellem struktur og funktion og relaterer dette til sygdomsprocesser og den kliniske hverdag. Bogen er særdeles pædagogisk opbygget, og hvert kapitel indeholder bokse med kliniske eksempler eller uddybende viden og afsluttes med testspørgsmål til det pågældende kapitel. Det omfattende Illustrationsmateriale indeholder både lys- og elektronmikroskopiske fotos og stregtegninger.

I 2. udgave er opbygningen bevaret, mens stoffet er gennemarbejdet og opdateret. Bogen er fortsat pensumdækkende ved medicinstudiet på alle fire universiteter i Danmark.

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang.

Genesers histologi (i-bog)

Fås som

  • Bog
  • i-bog

Fakta

ISBN:
9788762820142
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
06. april 2020
Sider:
761
Redaktør:
Laura Norn Hammen

ANMELDELSER

"Bogen kan som de tidligere udgaver anvendes af undervisere på patologiske institutter, specielt på de sidste moduler af bioanalytikeruddannelsen.[...]Bogen er desuden god, når viden skal opfriskes, eller nyt skal tilegnes, som opslagsbog eller til fordybelse. Alt i alt en bog, der giver lyst til at opfriske histologien."
Marianne Schou Martiny
Danske Bioanalytikere 19. oktober 2012