Spring til hovedindhold

Medicinsk Kompendium 20. udgave

Dette er det ultimative medicinske standardværk i Danmark og har været det, siden 1. udgave så dagens lys i 1936. Den 20. udgaves to bind dækker alle aspekter af den interne medicin og er skrevet af landets førende specialister. Bøgerne er til den medicinstuderende, der kan bruge Medicinsk Kompendium som lærebog og opslagsværk på kandidatuddannelsen på Medicin i København, Aarhus, Odense og Aalborg. Derudover kan færdiguddannede læger og klinikere med fordel bruge bøgerne for at holde sig opdaterede.

Værket bygger på de nyeste undersøgelser og forskningsresultater og skaber dermed en solid baggrund for at træffe de mest kvalificerede kliniske beslutninger.
Alle kapitler er grundigt gennemskrevne og opdaterede i forhold til forrige udgave. Stoffet er velstruktureret og har et tydeligt overskriftshierarki, adskillige kliniske illustrationer og fotos samt tabeller og bokse, så tilegnelsen bliver så nem som mulig.

Bogen fås også som i-bog, hvor det er nemt at søge i værket samt at se videoklip og illustrationer i stort format.


Skrevet om 19. udgave:
”Samlet er det meget svært for mig ikke at anbefale 19. udgave af MK tæt på 100%. Det er en meget, meget fin bog. Tillykke til dansk medicin med at vi fortsat har så fint et værk som Medicinsk Kompendium.”
Anmeldelse i Ugeskrift for Læger, nr. 1, 2020