Spring til hovedindhold

Populære grundbøger til sygeplejerskeuddannelsen

logo

Nye grundbøger til sygepleje

Læs redaktørinterviewet omkring de reviderede 3. udgaver

 

Fag, Patient og Klinik er en serie af lærerbøger, som giver en solid indføring i alle væsentlige aspekter af sygepleje som fag og profession.

Fag, patient, klinik - ny 3 udg.

Læs mere om vores nye 3. udgave af grundbogsserien til sygeplejerske-uddannelsen. De favner alle de grundlæggende emner inden for sygeplejefaget og fokuserer bl.a. på:

  • Fag: behandler sygeplejefagets historie, teoriudvikling og professionsidentitet og bidrager desuden med konkrete værktøjer til at få det bedste udbytte af uddannelsen.
  • Patient: giver en indføring i teori og viden om patienten og redskaber til at indgå i det samspil og samarbejde med patienter og pårørende, som er en forudsætning for god sygepleje.
  • Klinik: giver en introduktion til den kliniske sygepleje og et godt grundlag for at arbejde systematisk, vidensbaseret og situationsbestemt med centrale kliniske sygeplejefaglige problemstillinger.

Bogen som grundsten for sygeplejeuddannelsen

Vi har talt med forfatterne bag grundbogen "Fag - en grundbog i sygepleje". De har sat en masse ord på, hvorfor bogen er en grundsten i sygeplejerskeuddannelsen.8

Begrænsningens kunst i ny 3. udgave af populær grundbog

Læs forfatterinterviewet med kvinderne bag "Klinik - en grundbog i sygepleje", der sætter ord på nogle af bogens pointer.

Klinik Grundbog i sygepleje_forfatterfotos_landingpage

Se de nyeste bøger til sygepleje

Patient

Patient

Pris pr. stk.

525,00 kr.

420,00 kr. ekskl. moms

Fag

Fag

Pris pr. stk.

525,00 kr.

420,00 kr. ekskl. moms

Klinik

Klinik

Pris pr. stk.

825,00 kr.

660,00 kr. ekskl. moms

Hold dig opdateret om nyheder til sygeplejeområdet