Populære grundbøger til sygeplejerskeuddannelsen

logo

Nye grundbøger til sygepleje

I april 2023 udkommer 3. udgave af de populære sygeplejegrundbøger Fag, Patient og Klinik.

”I den nye 3. udgave er alle tre bøger fagligt opdateret med nyeste viden og tendenser og et øget fokus på de centrale begreber klinisk beslutningstagen og klinisk lederskab. Og så har bøgerne fået et nyt flot layout, som giver et endnu bedre overblik og en mere varieret læseoplevelse.”

- Karoline, forlagsredaktør Munksgaard

 
                      Martin Toft 

Karoline Baden Staffensen
Forlagsredaktør

Martin Toft
Forlagsredaktør

Se nyeste 3. udgave af serien grundbog i sygepleje, Fag, Patient og Klinik.

 

Vil du have en mail, når bøgerne udkommer?

Fag, patient, klinik - ny 3 udg.

Læs mere om vores nye 3. udgave af grundbogsserien til sygeplejerskeuddannelsen. De favner alle de grundlæggende emner inden for sygeplejefaget og fokuserer bl.a. på:

  • Fag: behandler sygeplejefagets historie, teoriudvikling og professionsidentitet og bidrager desuden med konkrete værktøjer til at få det bedste udbytte af uddannelsen.
  • Patient: giver en indføring i teori og viden om patienten og redskaber til at indgå i det samspil og samarbejde med patienter og pårørende, som er en forudsætning for god sygepleje.
  • Klinik: giver en introduktion til den kliniske sygepleje og et godt grundlag for at arbejde systematisk, vidensbaseret og situationsbestemt med centrale kliniske sygeplejefaglige problemstillinger.

Se de nyeste bøger til sygepleje

Hold dig opdateret om nyheder til sygeplejeområdet