Fås som

Bog

Pris pr. stk.

325,00 kr.

260,00 kr. ekskl. moms

Stk.


I alt

325,00 kr.

260,00 kr. ekskl. moms

Børn, ernæring og måltider

tværfaglige perspektiver

 

 

Ernæring, mad og måltider er på menuen i en række kapitler, hvor børn er i fokus. Bogen rummer både ernærings-, samfunds- og humanvidenskabelige perspektiver på temaet mad i relation til børn.

Første del giver indblik i børns ernæring og kostvaner, og i hvordan smagspræferencer udvikles og påvirkes. Fedmeproblematikken belyses gennem aktuelle forebyggelsestiltag, den fysiologiske baggrund for overvægt og det offentliges ansvar og indflydelse.

Børns møde med mad i hjemmet, institutioner og skoler belyses i bogens anden del. Udviklingen af nye måltidsmønstre og børns relation til disse belyses i forhold til begreberne familie og institution, ligesom et folkesundhedsperspektiv bliver bragt i spil. Maddannelse, pædagogik og æstetik bliver italesat i bogens sidste del med konkrete forslag til, hvordan man kan arbejde med børn og mad i forskellige settings.

Børn, ernæring og måltider – tværfaglige perspektiver

henvender sig til studerende på professionsuddannelsen i ernæring og sundhed, til studerende på læreruddannelsen og pædagoguddannelsen samt til alle færdiguddannede med interesse for børn, ernæring og måltider.

Børn, ernæring og måltider

Fås som

  • Bog

Fakta

Ekstramaterialer

ISBN:
9788762811683
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
24. oktober 2013
Sider:
339
Redaktør:
Laura Norn Hammen