Fås som

Bog

Pris pr. stk.

250,00 kr.

200,00 kr. ekskl. moms

Stk.


I alt

250,00 kr.

200,00 kr. ekskl. moms

Blodprøver

Blodprøver beskriver, i et klart og direkte sprog, anvendelse, baggrund og tolkning af de almindeligste anvendte blodprøver. Denne 2. udgave er opdateret og revideret i forhold til nye eller ikke længere anvendte blodprøver.


Bogen er inddelt i tre dele: praktisk blodprøvetagning, en alfabetisk opslagsdel samt en del der behandler udvalgte organprøver og prøvesamlinger.


Bogens hovedvægt er lagt på de klinisk relevante oplysninger og vil kunne bruges som et godt værktøj i klinikken. Den primære målgruppe er sygeplejersker.
 

En del af serien Kittelbøger
Blodprøver

Fås som

  • Bog

Samme serie

Fakta

Kirurgi i akutmodtagelse

Kirurgi i akutmodtagelse

Pris pr. stk.

275,00 kr.

220,00 kr. ekskl. moms

+-

Fås som

  • Bog

ANMELDELSER

Det er lykkedes at skrive en god opslagsbog om blodprøver. En bog, der er nem at slå op i, som man hurtigt kan vænne sig til at bruge, og som kortfattet uddyber spørgsmål vedrørende den del af den kliniske biokemi, der i daglig tale kaldes blodprøver. Ud over at det er en god og velskrevet opslagsbog, der indeholder de hyppigt anvendte blodprøver, indeholder bogen også en mere generel introduktion til praktisk blodprøvetagning. Denne bog kan jeg varmt anbefale til alle, der, som jeg, har savnet en opslagsbog i blodprøver.
Anna-Grethe Engelbrecht Andreasen
Sygeplejersken26. februar 2007