Fås som

i-bog

Pris pr. stk.

238,00 kr.

190,40 kr. ekskl. moms

Enkeltbrugerlicens

Du skal være logget ind for at købe dette produkt

Lærebog i massage (i-bog)

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang.

Lærebog i massage - manuel vævsbehandling for fysioterapeuter er den første omfattende lærebog i fysioterapeutisk massage, som giver en samlet dansk indføring i faget.

I anden udgave er kapitlerne opdateret i forhold til ny viden, og et nyt kapitel om den kliniske ræsonneringsproces er tilføjet. Desuden rummer bogen nu en speciel del, hvor udvalgte massageformer beskrives, bl.a. myofascial release, triggerpunkter og arvævsbehandling til brystopererede kvinder.

Kapitelteksterne er ikke fortløbende, hvilket betyder, at man kan læse de enkelte kapitler hver for sig og dermed også bruge bogen som en opslagsbog. Lærebog i massage henvender sig primært til fysioterapeutstuderende og de klinisk arbejdende fysioterapeuter, men også andre med interesse for fysioterapeutiske behandlingsmetoder kan have stor gavn af bogen.

 

Lærebog i massage (i-bog)

Fås som

  • Bog
  • i-bog

Fakta

ISBN:
9788762814943
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
19. oktober 2016
Sider:
288
Redaktør:
Karoline Baden Staffensen