Arbejdsfastholdelse og inklusion

Denne bog om arbejdsfastholdelse og inklusion på arbejdsmarkedet giver en introduktion til arbejdsområdet, indblik i erfaringer fra praksis og eksempler på modeller, undersøgelsesredskaber og interventioner.
I kapitlerne om arbejdsfastholdelse beskrives sygemeldte medarbejdere, som er berettigede til sygedagpenge, men som pga. helbredsmæssige årsager har brug for arbejdsrettede indsatser for at fastholde deres arbejdsevne og tilknytning til arbejdsmarkedet. Da arbejdspladsen og jobcentret er centrale aktører ved arbejdsfastholdelse, redegøres der også for deres roller og opgaver.

Bogens målgruppe er studerende og uddannede ergoterapeuter og fysioterapeuter med interesse for arbejdsområdet. Men bogen vil også være yderst relevant for andre, der arbejder med arbejdsfastholdelse og inklusion på arbejdsmarkedet.

Arbejdsfastholdelse og inklusion

Fås som

  • Bog
  • i-bog

Fakta

ISBN:
9788762811980
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
26. april 2016
Sider:
176
Redaktør:
Karoline Baden Staffensen

ANMELDELSER

”[…]Jeg anbefaler bogen og håber, at der er andre terapeuter end dem, der arbejder med arbejdsfastholdelse, som vil give sig tid til at læse den, da bogen indeholder relevant information til alle, som arbejder med mennesker i den arbejdsdygtige alder.”

Margrethe Andersen, konsulent Hartmann A/S
Fysioterapeuten22. august 2016