Fås som

Bog

Pris pr. stk.

195,00 kr.

156,00 kr. ekskl. moms

Stk.


I alt

195,00 kr.

156,00 kr. ekskl. moms

Fordøj din anatomi

Fordøj din anatomi en kogebog, der forener viden om anatomi med madlavning. Når man ser grundigt på den anatomiske struktur i et stykke kød, kan man nemmere forstå, hvordan udseende, tekstur og funktion hænger sammen. Køkkenanatomi er på den måde en overset kilde til indsigt.

Bogen gennemgår indledningsvist anvendt fysik og kemi i kogekunst, smagsfysiologi og principper for køkkenhygiejne. Efterfølgende beskrives, hvordan denne viden kombineret med kendskab til biologiske materialer og struktur kan udnyttes til at opnå det bedste kulinariske resultat.

Teksten er organiseret efter forskellige udskæringer fra okse, kalv, svin og lam, og desuden behandles fjerkræ, fisk og indmad. De anatomiske strukturer og deres betydning for tilberedningen bliver forklaret, og der er rigeligt at fordybe sig i for den fagnørdede læser. Hver udskæring efterfølges af en opskrift på en velsmagende ret, der er så enkel, at den kan passe ind i ethvert studenterkøkken.

Fordøj din anatomi er skrevet for studerende og brugere af faget anatomi, fx dyrlæge-, læge-, terapeut- og idrætsstuderende, men også bare almindeligt nysgerrige. Læseren bliver i stand til at bruge viden om anatomi i dagligt professionelt virke såvel som i køkkenet.

 

Fordøj din anatomi

Fås som

  • Bog

Fakta

Ekstramaterialer

ISBN:
9788762817449
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
25. januar 2017
Sider:
128
Redaktør:
Laura Norn Hammen

ANMELDELSER

"Trods den snævre, primære målgruppe er det en velskrevet og oplysende bog, som mange madnørder umiddelbart kan få noget ud af."

Per Månson

DBC - Lektørudtalelse

20. februar 2017