Fås som

Bog

Pris pr. stk.

350,00 kr.

280,00 kr. ekskl. moms

Stk.


I alt

350,00 kr.

280,00 kr. ekskl. moms

Adipositas

- sygdom, behandling og organisation

Adipositas – sygdom, behandling og organisation giver en omfattende gennemgang af alle aspekter omkring patienter med adipositas fra udredning og forebyggelse til beskrivelser af de forskellige former for behandling patienterne kan tilbydes og af sundhedsvæsenets organisation omkring adipøse. Der er kapitler om specielle forhold som fx dosering af lægemidler, hospitalsindretning og problemer i forbindelse med operation. Grupper, der kræver særlig opmærksomhed, er ligeledes beskrevet i selvstændige kapitler, fx børn, gravide og hjerteinsufficiente patienter.

Vinklen er tværfaglig og alle kapitler er skrevet af specialister på deres felt. Bogen er en grundbog og et opslagsværk for den, der vil tilegne sig viden om adipøse patienter eller den, der er specialist på sit felt, men har brug for at opdatere sin viden om adipositas og arbejdet med disse patienter.

Adipositas

Fås som

  • Bog

Fakta

ISBN:
9788762809666
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
21. november 2011
Sider:
301
Redaktør:
Laura Norn Hammen

ANMELDELSER

"Denne nye læreboken er ifølge de danske redaktørene beregnet for alle som «beskæftiger sig med pleje og behandling af mennesker». De forklarer dette med at alle som har med pleie av mennesker å gjøre, også må forholde seg til de av oss som er overvektige og fete. Ambisjonen til redaktørteamet er at de fleste dermed kan finne oppdatert viten om fedme et sted, nemlig i denne boken. Det har de lyktes ganske godt med. [...] De første to tredelene er stort sett relevante for norske forhold. Jeg anbefaler spesielt de gode kapitlene om undersøkelsesmetoder, fettvevets anatomi og fysiologi og appetittregulering. [...] Selv om Adipositas er skrevet på dansk for dansker, anbefaler jeg den også for nordmenn med interesse for fedme og fedmerelaterte følgesykdommer. "
Jøran Hjelmesæth
www.tidsskriftet.no13. april 2012
"Velkvalificerede og kompetente fagpersoner har bidraget til denne videnskabeligt baserede lærebog om adipositas (BMI > 30). Bogen henvender sig til alle inden for sundhedsvæsenet. Indholdet er tilrettelagt på en logisk, overskuelig og letlæselig måde med en passende afvejning mellem tekst, tabeller og figurer. [...] Retningslinjerne for udredning og behandling af adipositas fremstår klart. Motivation for vægttab og fastlæggelæse af delmål/mål samt opfølgning er af afgørende betydning for at opnå vægttab. [...] Alt i alt: en fremragende opslagsbog og lærebog om et tungt område."
Jette K. Ingerslev
Ugeskrift for læger13. april 2012
"Selv sygeplejersker, som løbende har fulgt godt med på netop dette område, vil have glæde af at have bogen stående på hylden tæt ved, når de velforberedte patienter spørger ind til specielle kure, de har hørt om, den optimale kostsammensætning, bedste træningsformer, lægemidler med appetot- og vægtbivirkninger mv. Bogen vil hjælpe den, som skal rådgive patienter. Kapitlet omhandlende de 'Psykiatriske konsekvenser af adipositas' burde være pligtlæsning, før man kaster sig ud i at vejlede overvægtige"
Michala Eich
Sygeplejersken27. august 2012