Fås som

i-bog

Pris pr. stk.

259,00 kr.

207,20 kr. ekskl. moms

Enkeltbrugerlicens

Du skal være logget ind for at købe dette produkt

Diabetes (i-bog)

- sygdom, behandling og organisation

Diabetes - sygdom, behandling og organisation henvender sig til alle inden for sundhedsvæsnet - specielt læger, sygeplejersker og terapeuter - der har brug for en overskuelig og opdateret viden inden for diabetologi.

Bogen er skrevet med vægt på de specielle forhold, der kan gøre sig gældende i dansk diabetologi og med fokus på de specielle tværfaglige og tværsektionelle samarbejdsrelationer, som er vigtige i moderne diabetologi.

Dansk diabetologi har traditioner på det kliniske og især det forskningsmæssige område, og planlægningen af behandlingen af diabetespatienter indtager en fremtrædende plads i det danske sundhedsvæsen. Denne bog har derfor fokus på de seneste forskningsresultater og resultater fra store kontrollerede kliniske undersøgelser.

Diabetes (i-bog)

Fås som

  • Bog
  • i-bog

Fakta

ISBN:
9788702329681
Udgave:
2
Udgivelsesdato:
27. juni 2011
Sider:
403
Redaktør:
Martin Toft

ANMELDELSER

"Dette er en rigtig god bog. På blot 360 tekstsider får læseren i 35 korte kapitler af i alt 54 forfattere (!) en glimrende og for det meste praktisk klinisk anvendelig oversigt over diabetessygdommene og deres behandling. Flere kapitler er forsynet med gode tabeller, som oversigtligt sammenfatter vigtig information. [...] Bogen anbefales varmt til alle fagpersoner i alle specialer med kontakt til patienter med diabetes."
jørn Nerup
Ugeskrift for læger02. december 2011