Fås som

i-bog

Pris pr. stk.

595,00 kr.

476,00 kr. ekskl. moms

Enkeltbrugerlicens

Du skal være logget ind for at købe dette produkt

Sygdomslære - hånden på hjertet (i-bog)

Dette er 3. udgave af grundbogen Sygdomslære – Hånden på hjertet. Bogen dækker de hyppigste sygdomme i kroppens organsystemer og har i 3. udgave gennemgået en generel opdatering. Alle kapitler er blevet skærpet både sprogligt og fagligt, og desuden er flere kapitler blevet udvidet og helt eller delvist omskrevet. Som noget nyt er 3. udgave også udvidet med to kapitler om Den kirurgiske patient og Patienten med psykisk lidelse.

Bogens indhold

Alle bogens kapitler har en fast struktur:

  • Først beskrives organsystemernes normale anatomi og fysiologi.
  • Herefter forklares de observationer og symptomer, der er karakteristiske for kapitlets sygdomme, og de undersøgelser, som bruges ved diagnosticering.
  • Til slut følger en gennemgang af de specifikke sygdomme, der er knyttet til de enkelte organsystemer.

Bogen lægger især vægt på sygdommenes patofysiologi, så læseren får indblik i, hvilke symptomer der er karakteristiske for de enkelte sygdomme, og hvordan man som sygeplejerske kan overvåge sygdomsforløbet hos den enkelte patient.

Sygdomslære – Hånden på hjertet er en lærebog til sygeplejerskestuderende, og den dækker de nødvendige basiskundskaber i sygdomslære i hele uddannelsen – både i teori og i klinik. Desuden kan bogen anvendes af studerende til fysioterapeut, ergoterapeut, jordemoder, radiograf, bioanalytiker, farmaceut samt studerende på ernæring og sundhed og af færdiguddannet sundhedspersonale som opslagsbog.

Hånden på hjertet

Denne bog er en del af Hånden på hjertet, som er en lærebogserie om Anatomi og fysiologi, Sygdomslære, Farmakologi, Mikrobiologi og Ernæring. På sigt udvides serien med Biokemi og genetik. Alle bøger i serien udgives både som fysiske bøger og som i-bøger, der kan tilgås fra tablet, smartphone eller pc. Her kan læseren tage egne noter, søge på nøgleord osv.

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx søge-, highlight- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang.

En del af serien Hånden på hjertet
Sygdomslære - hånden på hjertet (i-bog)

Fås som

  • Bog
  • i-bog

Samme serie

Fakta

Opgaver til sygdomslære – hånden på hjertet

Opgaver til sygdomslære – hånden på hjertet

Pris pr. stk.

250,00 kr.

200,00 kr. ekskl. moms

+-

Fås som

  • Bog