Ole Hamberg

Klinisk ernæring
Klinisk ernæring fokuserer på ernæring til syge mennesker. Det er velkendt, at mange sygdomme påvirker patienternes evne til at spise og drikke, hvilket kan få alvorlige konsekvenser for sygdommens forløb og for den enkelte. Forskning har bragt ny viden om ernæringsterapi, hvordan og hvornår intervention er hensigtsmæssig og nødvendig. Klinisk ernæring henvender sig til læger, medicinstuderende, kliniske diætister og sygeplejersker. Bogen er inddelt i overskuelige kapitler og udformet, så den både kan anvendes som lærebog og som håndbog i det daglige kliniske arbejde.

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

385,00 kr.

308,00 kr. ekskl. moms

+-
Basisbog i sygdomslære
Basisbog i sygdomslære omfatter alle de kirurgiske og intern medicinske sygdomme og også alle de øvrige store fag som gynækologi, obstetrik, øre-, næse- og halssygdomme, hud- og kønssygdomme samt øjensygdomme. Bogen er rigt illustreret med kliniske fotos, heraf mange i farver, og de farvelagte og detaljerede tegninger underbygger beskrivelsen af sygdommene. De mange krydshenvisninger i mellem bogens kapitler og det omfattende stikordsregister gør det let for læseren at finde rundt i bogen. Bagerst i bogen er en fyldig ordliste med forklaringer på de hyppigst anvendte begreber, forkortelser og termer. Basisbog i sygdomslære tager udgangspunkt i sygeplejerskeuddannelsen, men kan anvendes af studerende ved alle de mellemlange sundhedsuddannelser, som fx fysio- og ergoterapeutuddannelserne og bioanalytikeruddannelsen. Bogen er også relevant for praktikere som opslagsbog i det daglige arbejde i klinikken.   Redaktørerne: Svend Schulze, overlæge, dr. med., ansat som ledende overlæge på gastroenheden, Hvidovre Hospital. Torben V. Schroeder, professor, dr.med. og overlæge ved karkirurgisk afd. Rigshospitalet.  

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

795,00 kr.

636,00 kr. ekskl. moms

+-

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies. Læs mere om cookies