Mette K.F. Iversen

Ernæring - Hånden på hjertet
Dette er 2. udgave af Ernæring – Hånden på hjertet, som er en lærebog i ernæring målrettet til sygeplejestuderende. Bogen har i 2. udgave gennemgået en generel opdatering og er blevet skærpet både sprogligt og fagligt. Især brugen af fagsprog og definitioner er blevet mere konsekvent, og bogens strukturelle opbygning er desuden ændret markant – dels ved sammenlægninger af kapitler, dels ved ændring af rækkefølgen af kapitlerne og dels ved tilføjelse af nye kapitler.    Den nye kapitelstruktur i 2. udgave er motiveret af dagligdagen på mange uddannelsessteder, hvor man typisk starter med basal viden om ernæring, hvorefter det er naturligt at bygge på med viden om mere praksisorienteret og klinisk ernæring. De sidste kapitler i bogen har fokus på ernæring i forhold til livsstil og sygdomme. Alle kapitler er rigt illustrerede, og layoutet er indbydende og pædagogisk opbygget, så teksten undervejs suppleres med tre typer af bokse, der uddyber faglige detaljer, kobler stoffet til den kliniske praksis og opsummerer væsentlige hovedpointer og definitioner. Ernæring – Hånden på hjertet er en lærebog til sygeplejestuderende, og den dækker de nødvendige basiskundskaber indenfor ernæring i hele uddannelsen. Men andre studerende til fx fysioterapeut, ergoterapeut, jordemoder samt studerende på ernæring og sundhed vil også have stor gavn af den. Hånden på hjertet Denne bog er en del af Hånden på hjertet, som er en lærebogsserie om Anatomi og fysiologi, Sygdomslære, Farmakologi, Mikrobiologi og Ernæring. På sigt udvides med Biokemi og genetik. Alle bøger i serien udgives både som fysiske bøger og som i-bøger, der kan tilgås fra tablet, smartphone eller pc. Her kan læseren tage egne noter, søge på nøgleord osv.

Fås som

  • Bog
  • i-bog

Bog (2. udgave)

Bog (1. udgave)
i-bog

Pris pr. stk.

Udkommer 15. marts

Pris pr. stk.

450,00 kr.

360,00 kr. ekskl. moms

Udkommer 15. marts

Ernæring - Hånden på hjertet
Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx opgaver, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone. Grundbog i ernæring Ernæring – hånden på hjertet er en grundbog i ernæring. Bogen giver basisviden om kostens betydning for både syge og raske mennesker. Bogens opbygning Bogen er opdelt i fire dele: Første del omhandler grundlæggende ernæringslære, hvor fokus er på ernæring og kost til det raske menneske og her gennemgås bl.a. energi, næringsstoffer, anbefalinger og kostvaner. Anden del omhandler klinisk ernæring, hvor fokus er på ernæring og kost til det syge menneske, herunder viden om faste og stressmetabolisme, underernæring og kost til grupper med særlige behov. Tredje del omhandler ernæring i sygeplejepraksis og giver viden om ernæringsscreening og vurdering samt ernæringsterapi herunder kostformer og diæter ved forskellige sygdomme og tilstande. Sidste del behandler de kulturelle, æstetiske og psykosociale perspektiver på mad og måltider. Bogen præsenterer stoffet overskueligt og er rigt illustreret med figurer og fotos, der underbygger teksten. Layoutet er levende og pædagogisk opbygget, og læseren kan undervejs få uddybbet stoffet med ekstra faktuelle, kliniske og opsummerende informationer. Målgruppe Ernæring – hånden på hjertet er en lærebog til sygeplejerskestuderende og kan bruges gennem hele uddannelsen både i den teoretiske og kliniske undervisning. Andre studerende inden for det sundhedsvidenskabelige område kan også have glæde af bogen. Den kan endvidere anvendes af færdiguddannet sundhedspersonale som opslagsbog med opdateret viden på området.

Fås som

  • i-bog

i-bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

315,00 kr.

252,00 kr. ekskl. moms

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies. Læs mere om cookies