Margit Velsing Groth

Mad, mennesker og måltider
Mad og måltider har en lang række sociale og kulturelle betydninger i menneskers liv. Denne bog fortæller om måltiders rolle for vore sociale fællesskaber, fx i familien, om de normer og symboler, der knytter sig til mad og som forbinder den med vores identitet og om hvordan kroppens behov og funktioner håndteres i hverdagens rytmer. Den fortæller også om sammenstød mellem madkultur, sundhed og miljøhensyn, om rådgivning om sunde k

Fås som

  • Bog
  • i-bog

Bog

i-bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

350,00 kr.

280,00 kr. ekskl. moms

+-
Ernæring, sundhed og sygdom
Ernæring, sundhed og sygdom er en lærebog til studerende på sygeplejerskeuddannelsen. Den giver grundlæggende viden om ernæringens betydning og danner udgangspunkt for både den kliniske og teoretiske undervisning i ernæring. Første del omhandler almen ernæring herunder bl.a. madens kulturelle og sociale aspekter samt lovgivning på ernæringsområdet. Anden del omhandler klinisk ernæring med fok

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

375,00 kr.

300,00 kr. ekskl. moms

+-

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies. Læs mere om cookies