Gregers Rosdahl

Gregers Rosdahl

Gregers Rosdahl er uddannet cand. mag. i filosofi med speciale i meningsteorier og sprogfilosofi. Han har stor praksiserfaring med den motiverende samtale inden for rehabiliteringsområdet, især i forbindelse med samtaler om sundhed, livsstilsstilsændringer og beskæftigelse.

Gregers er aktivt medlem af MINT – Motivational Interviewing Network of Trainers – og har siden 2006 arbejdet som rådgiver og underviser i den motiverende samtale. Gregers er indehaver af firmaet Center for Motivation og Forandring, der har specialiseret sig i at lede større undervisnings- og implementeringsforløb i organisationer inden for rehabiliteringsområdet.

Gregers er også forfatter til den anmelderroste bog Den motiverende samtale i teori og praksis, har skrevet flere artikler om den motiverende samtale og er en flittigt brugt oplægsholder på konferencer.

Den motiverende samtale – praktisk håndbog til samtaler om rehabilitering
Den motiverende samtale – praktisk håndbog til samtaler om rehabilitering beskriver, hvordan den motiverende samtale kan anvendes i konkrete rehabiliterende samtaler. Bogen er letlæst, og den viser, hvordan en række værktøjer fra den motiverende samtale kan bruges til at skabe et konstruktivt samarbejde med den enkelte borger og patient. En vellykket rehabiliteringsproces bygger på, at den enkelte aktivt inddra

Fås som

  • Bog
  • i-bog

Bog

i-bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

275,00 kr.

220,00 kr. ekskl. moms

+-
Den motiverende samtale i teori og praksis
Den motiverende samtale i teori og praksis handler om faglig kommunikation. Om hvordan man i samtaler, metodisk og professionelt, kan motivere mennesker til forandring. Den motiverende samtale er en evidensbaseret og internationalt anerkendt metode, og bogen tager afsæt i nyeste forskning inden for området. Målet er at præsentere læseren for et teoretisk fundament og en række effektive værktøjer, som kan bruges

Fås som

  • Bog
  • i-bog

Bog

i-bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

295,00 kr.

236,00 kr. ekskl. moms

+-