Fødevareetik er en grundbog, der beskriver fødevarer, mad og måltider i et etisk perspektiv. De etiske spørgsmål diskuteres i dag ikke kun i forbindelse med madindkøb, madlavning, omkring bordet og i medierne. Også forskerne har taget området til sig. I denne bog præsenterer førende danske forskere deres arbejde med etikken i relation til maden, måltidet og fødevarerne.
Fås som
Bog
i-bog
Pris pr. stk.
Pris pr. stk.
350,00 kr.
280,00 kr. ekskl. moms
+-
Fra det øjeblik vi bliver født gennemgår vi som mennesker en kontinuerlig udvikling og ældning. Disse fysiologiske forandringer er en hel naturlig del af livscyklussen, og de har stor betydning for vores ernæringsmæssige behov. Kosten spiller således en central rolle for udvikling og sundhed gennem hele livet. Hensigten med denne bog er at give en grundlæggende indføring i livscyklusernæring med udgangspunkt i bå
Fås som
Bog
i-bog
Pris pr. stk.
Pris pr. stk.
395,00 kr.
316,00 kr. ekskl. moms
+-
Madsociologi er en grundbog, der præsenterer madområdets selvstændige teoretiske grundlag inden for sociologien. Bogen beskriver en række madsociologiske teorier og problemstillinger og viser, hvordan disse kan bruges i praksis i analyser af mad og forbrug. Det er bogens formål at gøre denne viden håndterbar og anvendelig for kommende mad- og sundhedsprofessionelle. Bogen b
Fås som
Bog
i-bog
Pris pr. stk.
Pris pr. stk.
300,00 kr.
240,00 kr. ekskl. moms
+-