Bogen er skrevet i et klart sprog og giver en grundig indføring i alle basiskundskaber om ernæring, klinisk ernæring og ernæring i forhold til livsstil og sygdomme. Det er en grundbog, som er særligt lavet til sygeplejerskestuderende, men den kan også bruges på mange andre sundhedsuddannelser som ambulanceredder, bioanalytiker, ergoterapeut, ernæring og sundhed, farmaceut, fysioterapeut, jordemoder og radiograf.
Dette er den nyeste 4. udgave, og her får du:
- 18 OPDATEREDE KAPITLER om praksisrettet ernæring til borgere og patienter
- PÆDAGOGISKE FORKLARINGER som skaber forståelse og sammenhæng
- VISUEL FORMIDLING med mange illustrationer, tabeller og modeller
- FAGSPROG som matcher klinisk praksis 1:1
- LÆRINGSBOKSE som fremhæver det vigtigste og giver kliniske eksempler
- TJEKLISTER med overblik over centrale fagbegreber
- TEST DIG SELV med afvekslende opgaver og forståelsesspørgsmål
- KLAR STRUKTUR med præcise overskrifter og fremhævede nøgleord
- KRYDSHENVISNINGER på tværs af bøgerne og de enkelte fagområder
- ORDLISTE med alle de vigtigste begreber
Ernæring – Hånden på hjertet er en grundbog af høj kvalitet. Her får du de bedste rammer for læring, så du kan klare dig godt på studiet og i klinisk praksis.
Hånden på hjertet er pensumdækkende grundbøger om natur- og sundhedsvidenskab. Serien består af Anatomi og fysiologi, Biokemi og genetik, Ernæring, Farmakologi, Mikrobiologi og Sygdomslære. Serien er særligt målrettet sygeplejerskestuderende, men den bruges også som grundbog på mange andre sundhedsuddannelser som ambulanceredder, bioanalytiker, ergoterapeut, ernæring og sundhed, farmaceut, fysioterapeut, jordemoder, radiograf etc.