• Print

Aktuel Nordisk Odontologi 2014

Palle Holmstrup (red.)
Redaktører: Palle Holmstrup
Forfattere: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ISBN: 9788762812512 (Bog)
Udgivelsesår: 2014
Udgave: 1
Sider: 192
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder
Kig i bogen

Aktuel Nordisk Odontologi er efteruddannelse i bogform. Læseren får her serveret de seneste forskningsresultater fra en bred vifte af fagområder inden for odontologien.

Forfatterne er alle specialister på hvert deres område og bidrager med deres viden til den odontologiske efteruddannelse i Norden.

Bogens indhold

I dette års udgave af Aktuel Nordisk Odontologi er der især fokus på materialer. Man kan bl.a. læse om glasionomer og plast i cariesbehandlingen og om protetiske problemstillinger, herunder om livskvalitet ved protetisk rehabilitering.

Men årbogen indeholder også artikler om allergi og anafylaktisk shock, som enhver skal kunne håndtere i klinikken. Halitose er også et aktuelt emne, som på trods af stor udbredelse stadig er tabubelagt.

Få adgang til arkivet

Når du køber Aktuel Nordisk Odontologi, får du samtidig en e-nøgle, der giver adgang til det store arkiv af artikler fra 2002 og frem. Du kan aktivere din e-nøgle her.

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.