Fås som

Bog

Pris pr. stk.

350,00 kr.

280,00 kr. ekskl. moms

Stk.


I alt

350,00 kr.

280,00 kr. ekskl. moms

Apopleksi

- sygdom, behandling og organisation

Apopleksi – sygdom, behandling og organisation giver en omfattende gennemgang af alle aspekter omkring apopleksipatienter. Emner som diagnose og udredning, forebyggelse, akut/subakut behandling og rehabilitering beskrives af forfattere, der er specialister på området. Vinklen er tværfaglig, og bogen er en grundbog og opslagsværk. Den henvender sig til tværfagligt personale, der vil specialisere sig i apopleksipatienter eller den, der er specialist på sit felt, men har brug for mere viden om andre aspekter af sygdommen, behandlingen og organisationen.

Apopleksi

Fås som

  • Bog

Fakta

ISBN:
9788762809604
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
26. september 2012
Sider:
357
Redaktør:
Laura Norn Hammen

ANMELDELSER

"Bogen er inspirerende og yderst nyttig for både den erfarne og uerfarne sygeplejerske. Det gælder de afsnit, som er relateret direkte til sygeplejen, men i høj grad også bogens tværfaglige del, som insigtsfuldt og inspirerende giver læseren mulighed for at lære om, af og med andre professioner til gavn for sammenhængen og kvaliteten i patientforløbene".
Rikke Lohmann Larsen
Sygeplejersken18. februar 2013
"Det er bare å gratulere det danske hjerneslagmiljøet med Apopleksi – sygdom, behandling og organisation. Dette er første utgave av en bredt anlagt og meget leseverdig lærebok om hjerneslag. [...]I til sammen 18 kapitler får leseren en meget fin innføring i ulike emner som epidemiologi, cerebral anatomi, patofysiologi, slagsymptomer, radiologi, akutt behandling, sekundærprofylakse, slag hos barn og unge, rehabilitering og psykososiale forhold. Kapitlene kan leses hver for seg, og boken er veldig godt egnet som oppslagsbok i det daglige arbeidet med hjerneslagpasienter. Faktabokser hjelper leseren til å få med seg kjernebudskapet, og de relativt få, men oppdaterte, referansene er godt selekterte. For en norsk leser er det danske språket ingen hindring. Layouten er smakfull, og papir, bilder og figurer er av god kvalitet."
C. G. Lund
Tidsskrift for Den norkse Legeforening04. april 2013
"Bogen henvender sig til alle, der er i kontakt med patienter med apopleksi, men emnevalget begrænses ikke af dette. Forfatterne er energiske og tør gå fra basalt om den neurologiske undersøgelse til grundig beskrivelse af komplekse problemstillinger. [...] Forfatterne når deres mål. Bogen er ambitiøs, hvilket betyder at læseren indføres i den bagvedliggende viden om f.eks. CBF, perfusionsvægtet MR-skanning o.a. Derved kan bogen også anvendes i yngre lægers læsegrupper og som grundbog til A-kurser om apopleksi. Men alle fagpersoner har brug for denne bog. For apopleksi er en alvorlig og dyr folkesygdom, og lige meget hvor man arbejder i sundhedsvæsenet, vil man møde denne store patientgruppe. Bogen er en klassiker og anbefalelsesværdig til alle – den første lærebog om apopleksi på dansk."
Overlæge Anne-Mette Homburg
Ugeskrift for Læger18. marts 2013