Personhåndtering

Dilemmaer og perspektiver

I bogen Personhåndtering - dilemmaer og perspektiver er omdrejningspunktet personhåndtering i arbejdslivet og de helbredsmæssige konsekvenser i form af muskelskeletbesvær, som personalet udsættes for i forbindelse med personhåndteringer. Mekanismerne til udvikling af muskelskeletbesvær beskrives under hensyntagen til, at der er tale om komplekse forhold og multifaktorielle årsagssammenhænge. Endvidere sættes fokus på, hvad arbejdspladsen og den enkelte kan gøre for at forebygge belastninger i forbindelse med personhåndtering, og hvad der skal til for at indføre nye arbejdsmåder og vaner i dagligdagen.

Bogens målgruppe er sygepleje-, ergoterapeut- og fysioterapeutstuderende samt de færdiguddannede, der arbejder med disse dilemmaer.

Personhåndtering

Fås som

  • Bog
  • i-bog

Fakta

ISBN:
9788762810556
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
28. august 2012
Sider:
224
Redaktør:
Martin Toft

ANMELDELSER

"Bogen 'Personhåndtering - dilemmaer og perspektiver' er den evidensbaserede bog om personhåndtering, som vi længe har manglet.[...]En god bog at orientere sig i, inden man planlægger en forebyggende intervention inden for personhåndtering på en arbejdsplads.[...]Bogen har et fint fagligt niveau og giver et godt billede af, hvad vi med afsæt i eksisterende forskning har belæg for at anbefale af forebyggende interventioner."
Sven Dalgas Casper
Fysioterapeuten 25. oktober 2012
"Alt i alt er der tale om en stringent og logisk opbygget bog, der kvalificerer den som opslagsværk. Bogen går grundigt til værks med detaljerede indføringer i arbejdsmiljøhistoriske sammenhænge og gennemgang af forskning på området - alt sammen godt og grundigt underbygget med rigtig mange referencer!"
Marie Bang
Lektørudtalelse06. marts 2013