Fås som

Bog

Pris pr. stk.

385,00 kr.

308,00 kr. ekskl. moms

Stk.


I alt

385,00 kr.

308,00 kr. ekskl. moms

Klinisk ernæring

Klinisk ernæring fokuserer på ernæring til syge mennesker. Det er velkendt, at mange sygdomme påvirker patienternes evne til at spise og drikke, hvilket kan få alvorlige konsekvenser for sygdommens forløb og for den enkelte. Forskning har bragt ny viden om ernæringsterapi, hvordan og hvornår intervention er hensigtsmæssig og nødvendig. Klinisk ernæring henvender sig til læger, medicinstuderende, kliniske diætister og sygeplejersker. Bogen er inddelt i overskuelige kapitler og udformet, så den både kan anvendes som lærebog og som håndbog i det daglige kliniske arbejde.

Klinisk ernæring

Fås som

  • Bog

Fakta

ISBN:
9788762809840
Udgave:
5
Udgivelsesdato:
27. maj 2011
Sider:
368
Redaktør:
Laura Norn Hammen

ANMELDELSER

"Bogen henvender sig ifølge omslaget til læger, lægestuderende, kliniske diætister og sygeplejersker, og kan varmt anbefales som inspirerende introduktion til klinisk ernæring for disse faggrupper."
Ugeskrift for læger 5. jan. 200422. september 2021
"Den er primært skrevet for, at læger, medicinske studenter og sygeplejersker kan have en lærebog og praktisk håndbog i klinisk ernæring, men den kan læses af alle med en basal viden om biokemi, fysiologi og sygdom."
Dagens medicin 23. Oktober 200322. september 2021
"Anbefales alle læger."
Pulsen (Hvidovre Hospital) Oktober 200322. september 2021
"Alt i alt gir boken et godt overblikk for helsepersonell som vil lære mer om klinisk ernæring. Efter det jeg kjenner til, finnes det ikke en tilsvarende nordisk bok som tar for seg ernæringsbehandlingen innenfor så mange ulike kliniske områder."
www.tidsskriftet.no 11. maj 200422. september 2021
"Det är mycket tillfredsställande att den danska kirurgen Ib Hessov har tagit på sig den stora uppgiften att förse den nordiska sjukvårdsprofessionen med en heltäckande lärobok i ämnet." "Det är ett nöje läsa Ib Hessovs Klinisk Ernaering. Boken kan rekommenderas till alla med intresse för nutrition och metabolism. Den är lämplig för såväl den i ämnet initierade läkaren, som för den som vill ha klinisk vägledning i sin dagliga praxis. För sjuksköterskor och dietister, liksom för studenter på läkatlinjen och för andra studenter med inriktning på nutrition, är boken en rik kunskapskälla i klinisk nutrition."
Scandinavian Journal og Nutrition 200422. september 2021
"[...]Forfatterne gir en kortfattet og lettlest oppfriskning og oppdatering av grunnleggende ernæringsfysiologiske og fysiologiske mekanismer. Forfatterne konsentrerer seg om enteral ernæringsbehandling og intravenøs ernæring. [...] Tabeller i kapitlet om sondeernæring gir rask og nyttig oversikt over viktige indikasjoner, komplikasjoner og huskeregler for at pasienten skal ha det best mulig ved pågående sondeernæring.[...] Boken egner seg som lærebok, i første omgang for leger og kliniske ernæringsfysiologer, men i mindre grad som et raskt oppslagsverk eller håndbok."
A. Nylenna
www.tidsskriftet.no28. oktober 2011
"[...] Bogen er skrevet i et flydende og let forståeligt sprog; det er glædeligt, at der findes en dansksproget bog i klinisk ernæring, som kan anvendes som håndbog af alle personalegrupper i sundhedssektoren. Den bør forefindes på enhver hospitalsafdeling."
Overlæge Lisbeth A. Christensen
Ugeskrift for læger16. februar 2012