Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter

 

Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter leverer et bud på ergoterapeutisk og fysioterapeutisk kernefaglighed inden for det psykiatriske område. Kapitlerne har danske forhold og behandlingstraditioner som ramme og lægger vægt på erfaringsbaseret viden og aktuelle, internationale forskningsresultater som fagligt fundament.

 

Lærebogen giver en indføring i psykiatrien som nutidigt genstandsfelt og præsenterer generelle ergoterapeutiske og fysioterapeutiske undersøgelses- og behandlingsmetoder. Diagnosesystemet ICD-10 er udgangspunkt for en præsentation af deskriptiv psykiatri, herunder psykopatologi, psykiatrisk diagnostik og behandling. Praksisbeskrivelser fra ergoterapi og fysioterapi bliver inddraget i stort omfang og tegner et billede af bredden såvel som de faglige udviklingsmuligheder inden for psykiatrisk ergoterapi og fysioterapi.

 Lærebog i psykiatri henvender sig til studerende på ergoterapeut- og fysioterapeutuddannelserne, men vil også kunne inspirere færdiguddannede terapeuter med virke i psykiatrien.

Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter

Fås som

  • Bog

Fakta

ISBN:
9788762806436
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
23. januar 2009
Sider:
552
Redaktør:
Martin Toft

ANMELDELSER

"Fornemt!" "[...]Bogen får hermed en klar anbefaling fra min side."
Lars S. Hansen
nettetlyngby.dk aug. 200921. januar 2010