Hotel- og Restaurantskolen

Fødevarehygiejne
Alle steder, hvor der bliver tilberedt mad til mennesker, er det nødvendigt og lovbestemt at personalet har viden om fødevarehygiejne. Fødevarehygiejne er skrevet til alle de medarbejdere og frivillige, som skal gennemgå det obligatoriske hygiejnekursus. Bogen er skrevet, så den kan læses helt uden forudsætninger inden for hygiejne.   I bogen gennemgås forskellige typer af bakterier, vira, svampe og parasitter, samt hvordan de lever, og hvordan de smitter. Desuden præsenteres lovgivningen på området, herunder det såkaldte egenkontrolsystem. Endelig gives også helt konkrete forslag til procedurer, der mindsker risikoen for smittespredning.   Der hører også en hjemmeside til bogen. Her findes bogens tekst som lydfiler sammen med supplerende materiale og opgaver til bogen. Se mere på: http://foedevarehygiejne.munksgaarddanmark.dk

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

155,00 kr.

124,00 kr. ekskl. moms

+-

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies. Læs mere om cookies