Fås som

Bog

Pris pr. stk.

185,00 kr.

148,00 kr. ekskl. moms

Stk.


I alt

185,00 kr.

148,00 kr. ekskl. moms

Alternativ behandling

praksis og fakta

Alternativ behandling – praksis og fakta er en bog, der introducerer bredt til alternativ behandling i Danmark. Bogen behandler centrale forhold ved alternativ behandling og diskuterer om alternativ behandling virker og i så fald på hvilken måde. Desuden beskrives forskellige typer af alternative behandlingsformer med inddragelse af relevante cases. Bogen har fokus på danske forhold og dermed på brugen og opfattelsen af alternativ behandling i Danmark. Bogen tager dog også et komparativt perspektiv, idet de nationale forhold sammenlignes med internationale forhold.

Forfatterne til bogen har begge gennem mange år arbejdet med alternativ behandling i et tværfagligt perspektiv. De har en bred indsigt i emnet og inddrager egne samt andre relevante forskningsresultater på området.

Alternativ behandling – praksis og fakta er en letlæselig og kortfattet introduktion til alternativ behandling. Målgruppen er professionelle og studerende inden for det etablerede sundhedssystem.
 

Alternativ behandling

Fås som

  • Bog

Fakta

ISBN:
9788762810921
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
17. april 2012
Sider:
132
Redaktør:
Martin Toft

ANMELDELSER

"Bogen har sundhedsprofessionelle som målgruppe, for at disse kan indgå i dialog med patienterne på et informeret grundlag. Men da bogen giver et fremragende overblik over de mest almindelige former for alternativ behandling i Danmark er den ligeså anvendelig for alle andre, dvs. brugerne af sundhedsydelser eller alternativ behandling. Denne bog har vi manglet, men nu er den her heldigvis."
Charlotte Søllner Hernø
RASK19. juli 2012
"Søkelyset er naturlig nok rettet mot danske forhold, men temaet er relevant også for norske helsearbeidere.[...]Språket er lett tilgjengelig, selv for lesere utenfor den medisinske eller antropologiske profesjonen."
Vinjar Fønnebø
Tidsskrift for Den norske legeforening09. oktober 2012
"Denne boken klarte jeg ikke legge fra meg[...]Selv om dette er en liten bok – med meget god framdrift – har forfatterne greid det kunststykke å trekke fram det vesentlige når det gjelder alternativ behandling[...]De har lykkes i å skrive en bok for målgruppen autorisert helsepersonell og studenter.Forfatterne bruker gode modeller for å forklare ulike fenomen, og det er sjelden jeg har lest en bok som forklarer både styrken og svakheten ved evidensbasert forskning på en så god måte."
Thore K. Aalberg
Sykepleien30. oktober 2012
"'Alternativ behandling - Praksis og fakta' er en letlæselig introduktion til alternativ behandling. Bogen henvender sig primært til professionelle og studerende inden for det etablerede sundhedssystem, men kan læses af alle, der er nysgerrige på emnet.

[...]Som jordemødre kender de fleste til akupunktur, som er anerkendt indenfor obstetrikken. Bogen henvender sig ikke direkte til jordemødre, men til jer derude, der er nysgerrige på hvad det egentlig er for noget - det der alternativ behandling. Sådan havde jeg det helt personligt, da jeg startede på at læse bogen. Og nu er jeg da blevet en del klogere på akupunktur, zoneterapi, homøopati, urtemedicin og healing. En god og interessant bog."
Maria Bang Jensen
Tidsskrift for Jordemødre03. marts 2014