Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (i-bog)

Personlig hjælp, omsorg og pleje. Social- og sundhedshjælper indgår i serien af grundbøger til social- og sundhedshjælperuddannelsen.

I bogen beskrives, hvordan social- og sundhedshjælperen kan samarbejde med borgere med forskellige typer af funktionsnedsættelser om at få hverdagen til at fungere ved at yde omsorg og pleje.

Bogen har en gennemgang af en række grundlæggende begreber som fx omsorg, egenomsorg, behov, hygiejne, aldring, medicinhåndtering og det digitale Danmark.  Med baggrund i disse begreber beskrives de opgaver, social- og sundhedshjælperen kan udføre i det praktiske felt. En stor del af bogen er bygget op over plejeopgaver relateret til de enkelte organsystemer.

Bogen er skrevet i et let tilgængelig sprog og indeholder mange understøttende eksempler, illustrationer og refleksionsspørgsmål.

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang.

Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (i-bog)

Fås som

  • Bog
  • i-bog

Fakta

ISBN:
9788762820203
Udgave:
2
Udgivelsesdato:
15. juni 2020
Sider:
485
Redaktør:
Lissi Hansen