Fås som

Bog

Pris pr. stk.

375,00 kr.

300,00 kr. ekskl. moms

Stk.


I alt

375,00 kr.

300,00 kr. ekskl. moms

Bariatri i et tværfagligt perspektiv

Forebyggelse og behandling af svær overvægt

Bariatri - i et tværfagligt perspektiv er en antologi om forebyggelse og behandling af svært overvægtige personer i Danmark.

Andelen af svært overvægtige (dvs. personer med et BMI over 30) er stærkt stigende, og ekstrem fedme er en livstruende sygdom, der kræver behandling. I bogen præsenteres læseren for en lang række aspekter af forebyggelse og behandling af svær overvægt med det formål at fremme den tværfaglige indsats.

Bogen er disponeret i fire dele: primær, sekundær og tertiær forebyggelse samt livet efter et stort vægttab. Den første del giver et indblik i de forskellige forhold, som påvirker eller påvirkes af udviklingen af overvægt. Anden del sætter fokus på den tidlige opsporing og intervention hos børn og unge. I tredje del gennemgås forskellige behandlingsmodaliteter, og endelig belyser fjerde del de fysiske og psykiske forandringer, der sker efter et stort vægttab. Bogen afsluttes med et kapitel om patienters egne oplevelser, baseret på dagbøger skrevet af gastric bypassopererede patienter.

Kapitlerne er skrevet af specialister med forskellig uddannelsesmæssig baggrund og stor erfaring inden for de pågældende emner.

Bogen henvender sig primært til sundhedsprofessionelle, der beskæftiger sig med svært overvægtige børn, unge og voksne. Ligeledes henvender den sig til studerende inden for de sundhedsfaglige uddannelser. Bogen vil også kunne anvendes af andre faggrupper såsom pædagoger, socialrådgivere og lærere samt pårørende.

Bariatri i et tværfagligt perspektiv

Fås som

  • Bog

Fakta

ISBN:
9788717041851
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
19. februar 2016
Sider:
421
Redaktør:
Laura Norn Hammen