Fås som

Bog

Pris pr. stk.

275,00 kr.

220,00 kr. ekskl. moms

Stk.


I alt

275,00 kr.

220,00 kr. ekskl. moms

Ars Chirurgica

lærebog i basal kirurgi

Ars Chirurgica – lærebog i basal kirurgi falder i fire dele, som skal afspejle den udvikling, mange kirurger gennemgår fra novice til tung kirurg.

Fokus i bogens to første dele er kirurgiens grundsøjler – knudeslåning, syning og dissektion – og knude- og suturteknik er grundigt beskrevet med gode illustrationer. Tredje del omhandler kvalitet, undervisning og egenmonitorering, der er vigtigt at tænke over allerede tidligt karrieren, mens del fire primært er en appetizer til de mere specialiserede dele af kirurgien.

Forfatterne giver deres viden, erfaring og egen glæde ved kirurgien videre til nye og yngre i faget. Teksten indeholder mange tip og gode råd, der måske ikke er forskningsbaserede, men som kan gøre en kæmpe forskel for den enkelte at vide, da det er de ting, man som ung uerfaren læge står med i hverdagen, og som ikke kan slås op nogen steder.

Hovedbudskabet er, at kirurgi er et håndværk, der kræver både teknisk kunnen og teoretisk viden, og for at blive en god kirurg må man arbejde med udvikling af sin viden, sin forståelse, sin kirurgiske teknik og sin psyke. Kirurgihåndværkets særlige betydning for andres liv og helbred forpligter.

Målgruppen er primært medicinstuderende og kirurger under uddannelse, men også sygeplejersker under efteruddannelse til operationssygeplejerske, kan have stor glæde af bogen.

Forfatterne har mange års erfaring inden for plastikkirurgi, kæbekirurgi, ortopædkirurgi, parenkymkirurgi, gynækologi, karkirurgi, traumatologi og især hjertekirurgi samt som undervisere i åben kirurgi ved Copenhagen Academy for Medical Education and Simulation (CAMES).

Ars Chirurgica

Fås som

  • Bog

Fakta

ISBN:
9788762819665
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
03. juni 2019
Sider:
175
Redaktør:
Britta Østergaard

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies. Læs mere om cookies