Fås som

Bog

Pris pr. stk.

255,00 kr.

204,00 kr. ekskl. moms

Stk.


I alt

255,00 kr.

204,00 kr. ekskl. moms

Lægen og loven

Lægen og loven er en let tilgængelig præsentation af de juridiske regler på sundhedsområdet, som har størst betydning for lægers kliniske hverdag.

 

Bogen imødekommer unge lægers behov for kendskab til relevant lovgivning og giver dem juridiske retningslinjer at navigere efter i det daglige arbejde.

 

Målgruppe

Bogen giver et indblik i forskellige former for regler i sundhedsvæsenet og beskriver, hvordan den rette regel findes og anvendes. Udover læger i klinisk praksis er den relevant for de fleste sundhedsprofessionelle.

 

Bogens indhold

Kapitlerne dækker bl.a. emner som at finde og anvende lovgivning, relevant lovgivning med supplerende cases, ansvarsfordeling i den kliniske hverdag, tvang i psykiatrien samt håndtering af klagesager.

Lægen og loven

Fås som

  • Bog

Fakta

ISBN:
9788762812208
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
22. april 2015
Sider:
304
Redaktør:
Laura Norn Hammen

ANMELDELSER

"Lad mig bare lægge ud med min konklusion: Jeg er begejstret for resultatet. [...] Forfatternes mangeårige virke inden for feltet giver sig udtryk i en praktisk relevant, skarp og velformuleret gennemgang kompletteret med en række velvalgte testcases.
[...] Bogen er anbefalelsesværdig og udgør et mere end udmærket valg for den fremtidige undervisning af læger og lægestuderende."
Søren Fryd Birkeland
Ugeskrift for Læger30. juni 2015
''Bogen er skrevet til såvel læger som studerende på medicinstudiet. De studerende og de yngste læger vil helt sikkert have gavn af at læse bogen i sin helhed, mens færdiguddannede praktiserende læger vil have glæde af at kunne bruge bogen opslagsværk. Det kan anbefales at have et eksemplar stående i klinikkens bogreol, så alle kan benytte den.''
Lotte Hvas
Månedsskrift for almen praksis01. december 2015