Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Er du ved at uddanne dig til ernæringsassistent, bager, konditor eller gastronom? Vores læremidler inden for fødevarer, jordbrug og oplevelser retter sig mod de erhvervsuddannelser, hvor eleverne skal lære at tilberede og sælge mad. Vores undervisningsmaterialer er tænkt så teori og praksis hænger bedst muligt sammen for både elev og underviser.
Filtrering
Sorter efter
  • Alfabetisk (A-Å)
  • Alfabetisk (Å-A)
  • Nyeste materialer

3 materialer

Fødevarer GF2
Portalen Fødevarer GF2 dækker stoffet til de erhvervsrettede fag på indgangen Fødevarer, jordbrug og oplevelser. Portalen indeholder 38 temaer fordelt på syv hovedområder. For at øge overskueligheden er alle temaer opbygget på præcis samme måde. Alle temaer består af: en introducerende opgave, der aktiverer forforståelsen en grundtekst

Fås som

  • Internet

Internet

Økologi
Økologi – landbrug, mad og bæredygtighed præsenterer og diskuterer økologien som begreb og som faglig praksis. Bogen er blevet til ud fra et ønske om at ruste professionelle madaktører til at arbejde kvalificeret med økologi, men kan også være relevant for studerende på videregående uddannelser, elever på landbrugsskolerne eller generelt for dem, der ønsker at blive klogere på begrebet. Økologi og holdninger ti

Fås som

  • Bog
  • i-bog

Bog

i-bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

350,00 kr.

280,00 kr. ekskl. moms

+-
Levnedsmiddelhygiejne
Levnedsmiddelhygiejne henvender sig til alle, der beskæftiger sig med fødevarer. Levnedsmiddelhygiejne giver en grundlæggende viden om forhold, der er afgørende for mikroorganismers skade- eller nyttevirkning. Bogen redegør for levnedsmiddelbårne sygdommes opståen, og hvordan disse forebygges i praksis. Levnedsmiddelhygiejne er i 5.

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

365,00 kr.

292,00 kr. ekskl. moms

+-

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies. Læs mere om cookies