Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Er du ved at uddanne dig til ernæringsassistent, bager, konditor eller gastronom? Vores læremidler inden for fødevarer, jordbrug og oplevelser retter sig mod de erhvervsuddannelser, hvor eleverne skal lære at tilberede og sælge mad. Vores undervisningsmaterialer er tænkt så teori og praksis hænger bedst muligt sammen for både elev og underviser.
Filtrering
Sorter efter
  • Alfabetisk (A-Å)
  • Alfabetisk (Å-A)
  • Nyeste materialer

3 materialer

Økologi
Økologi – landbrug, mad og bæredygtighed præsenterer og diskuterer økologien som begreb og som faglig praksis. Bogen er blevet til ud fra et ønske om at ruste professionelle madaktører til at arbejde kvalificeret med økologi, men kan også være relevant for studerende på videregående uddannelser, elever på landbrugsskolerne eller generelt for dem, der ønsker at blive klogere på begrebet. Økologi og holdninger til økologi møder vi alle i vores hverdag, og det er bydende nødvendigt, at så mange som muligt klædes på til at deltage i og præge debatten. Bogen er opdelt i tre dele: Det økologiske landbrug Det økologiske køkken Økologi i samfundsmæssigt perspektiv De mange forfattere er med hver deres faglighed inddraget for at belyse temaer såsom biodiversitet, etiske dilemmaer, omlægning til økologisk køkken, sundhedsbegrebet og smag.

Fås som

  • Bog
  • i-bog

Bog

i-bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

350,00 kr.

280,00 kr. ekskl. moms

+-
Sundhed - kost og ernæring
Sundhed – kost og ernæring er skrevet til elever på indgangen "Mad til mennesker" på erhvervsuddannelserne. Bogen dækker grundfaget sundhed på grundforløbet. Bogen har et introducerende kapitel om sundhed, der lægger op til, at læseren reflekterer over sin egen sundhed. Herudover har bogen fokus på den del af sundheden, der er tættest relateret til ernæring, fødevarer og mad. Bogen indeholder faktaviden om bl.a. energi, næringsstoffer, fordøjelsessystemet og kostformer, men også debatterende emner som vægtproblematikker, motion, livsstilssygdomme, miljø og økologi er med. Bogen er skrevet af tre undervisere, der alle har stor erfaring med sundhedsfag på grundforløbet i erhvervsuddannelserne.   På bogens hjemmeside findes en opgavesamling til brug i undervisningen.

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

165,00 kr.

132,00 kr. ekskl. moms

+-
Levnedsmiddelhygiejne
Levnedsmiddelhygiejne henvender sig til alle, der beskæftiger sig med fødevarer. Levnedsmiddelhygiejne giver en grundlæggende viden om forhold, der er afgørende for mikroorganismers skade- eller nyttevirkning. Bogen redegør for levnedsmiddelbårne sygdommes opståen, og hvordan disse forebygges i praksis. Levnedsmiddelhygiejne er i 5. udgave ajourført generelt inden for levnedsmiddelmikrobiologien og justeret i forhold til den nye hygiejnelovgivning.

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

365,00 kr.

292,00 kr. ekskl. moms

+-

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies. Læs mere om cookies