• Print
I første halvdel af 2017 lancerer Munksgaard portalen Fødevarer GF2 til undervisningen på grundforløbets anden del på erhvervsuddannelserne.

Med Fødevarer GF2 bliver det lettere at leve op til den nye reforms krav til bl.a.:

  • øget anvendelse af it i undervisningen
  • faglig læsning
  • undervisningsdifferentiering
  • fysisk aktivitet
  • et stærkt uddannelses- og ungdomsmiljø.

Portalen er udviklet i tæt samarbejde med undervisere med udgangspunkt i fagenes læringsmål.

Helheds- og praksisorienteret

Portalen er bygget op af en række temaer, der indeholder grundtekster, cases og en masse opgaver. Temaerne kan kombineres på kryds og tværs og tilpasses ud fra læringsmål, fagretninger og den aktuelle klasse.

De kan desuden kombineres med dine egne tekster og andre medier. Indholdet lægger således op til en helheds- og praksisorienteret arbejdsform.

Det bedste fra bogen og det digitale medie

Portalen kombinerer det bedste fra bogen – solidt fagligt materiale i form af elevhenvendte tekster – og det bedste fra det digitale medie – levende billeder, interaktive opgaver, lyd og fl eksibelt navigation.

Med portalen får du alt det undervisningsmateriale, du har brug for, til grundforløbets første del samlet ét sted – og lige til at bruge i undervisningen.

Sundhed GF1 portal

Portalen indeholder:

  • Faglige tekster
  • Cases
  • Opgavebibliotek
  • Notesbog
  • Opslagsværker
  • Mediebibliotek

Grundforløb 1

Fagportalen dækker alle erhvervsfagene på grundforløbets første del. Portalen er opbygget af en række temaer, der dækker målene for alle erhvervsfagene.

Erhvervsfag 1

2 uger: Erhvervsintroduktion

Erhvervsfag 2

4 uger: Arbejdspladskultur, praktikpladssøgning, samfund og sundhed

Erhvervsfag 3

6 uger: Arbejdsplanlægning og samarbejde, faglig dokumentation, faglig kommunikation, innovation, metodelære

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.