• Print

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bliver jeg BogPlus-kunde?
BogPlus er et særligt tilbud til medlemmer af Danske Fysioteraputer, Ergoterapeutforeningen, Kost & Ernæringsforbundet og Landsforeningen af Statsaut. Fodterapeuter. Du skal være medlem af en af ovennævnte foreninger for at handle som BogPlus-kunde. Læs mere om BogPlus her

Jeg kan ikke huske mit brugernavn, kan I oplyse det?
Dit brugernavn er altid den e-mailadresse, du selv har opgivet. Hvis dette giver problemer, kan du kontakte kundeservice på 3375 5560.

Jeg kan ikke huske mit kodeord, kan I oplyse det?
Hvis du klikker på E-nøgler/login øverst på munksgaard.dk, finder du et link der hedder Har du glemt dit kodeord?. Klik på det og du vil få en e-mail med dit kodeord. Hvis dette giver problemer, kan du kontakte kundeservice på 3375 5560.

Hvad er en i-bog?
En i-bog er en digital udgave af en bog, der ud over bogens tekst og illustrationer indeholder forskellige andre funktioner. I-bogen kan læses på fx en pc eller en tablet overalt, hvor der er internetadgang.  For at få adgang til en i-bog, skal du være oprettet som bruger på hjemmesiden og aktivere en e-nøgle. E-nøglen kan kun aktiveres én gang. Når en bruger har aktiveret en e-nøgle, kan den ikke bruges igen. 

Hvordan får jeg adgang til min i-bog??
Når du er kommet ind til i-bogens forside, skal du klikke på Log ind øverst på siden. Her skal du logge ind med samme e-mail og kodeord, som da du aktiverede e-nøglen. Så får du adgang til i-bogen.

Hvad er et vurderingseksemplar?
Er du underviser og har du brug for at vurdere en bog, som du overvejer at bruge i din undervisning, kan du få tilsendt en e-nøgle, der giver adgang til et elektronisk vurderingseksemplar i form af en i-bog. Som underviser kan du bestille vurderingseksemplarer ved at klikke på linket Bestil vurderingseksemplar under de enkelte bøger på munksgaard.dk og udfylde bestillingsformularen. Herefter vil din bestilling blive behandlet, og du vil få svar pr. mail inden for en arbejdsdag eller to. 

Kan jeg købe bøger online hos Munksgaard og få dem leveret i udlandet?
Nej, det kan du desværre ikke. Hvis du bor i udlandet og gerne vil købe nogle af vores bøger, kan du sende en mail til forlaget@munksgaard.dk, så sender vi bøgerne til dig. Du skal selv betale fragt med skib eller fly.

Kan jeg købe varer på vegne af min arbejdsplads med et EAN-nummer?
Hvis du vil handle som EAN-kunde, kan du desværre ikke bestille online. Du kan i stedet sende din bestilling pr. e-mail til forlaget@munksgaard.dk.

Jeg vil gerne ændre - eller annullere - en ordre. Hvordan gør jeg det?
Ring til kundeservice på 3375 5560 - så hjælper vi dig. Vær venlig at oplyse dit ordrenummer.

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.