• Print

Undervisningsmateriale til social- og sundhedsuddannelserne

Munksgaard udgiver undervisningsmateriale til grundforløbet, trin 1 og trin 2 på social- og sundhedsuddannelserne og bøger, der henvender sig til underviserne.

Mange af bøgerne har supplerende digitale materialer, der kan benyttes gratis, når man har købt bogen. Mange pensumbøger findes desuden indtalt som lydfiler, der kan downloades gratis fra forlagets hjemmeside. 

Alle vores materialer bliver udviklet i tæt samarbejde med undervisere fra skolerne. Hvis du som underviser har spørgsmål og kommentarer til vores bøger eller øvrige materialer, hører vi derfor meget gerne fra dig.

 

Følg med på vores Facebookside, hvor du får nyheder fra forlaget, smagsprøver på bøger og digitale produkter og meget andet fra sosu-området.

Klik her for at synes godt om SOSU Munksgaard på Facebook

EmployeePicture

Redaktør
SOSU, PAU og erhvervsuddannelser
Lissi Hansen
Tlf. 33 75 59 58
E-mail: Lissi Hansen

Bøger til social- og sundhedsuddannelserne

Se alle vores sosu-bøger her

Ny uddannelsesordning 2017

På baggrund af den nye uddannelsesordning, der træder i kraft 1. januar 2017, er vi på Munksgaard gået i gang med at udvikle nye undervisningsmaterialer – igen.

Læs mere om de nye bøger, der er på vej

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.