• Print

Anatomi og fysiologi, 2. udgave

Ind under huden

Birgit Gotenborg (red.)
Redaktører: Birgit Gotenborg
Forfattere: ,

ISBN: 9788762805491 (Bog)
Udgivelsesår: 2005
Udgave: 2
Sider: 416
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder

Den nye 2. udgave af bogen er en generel opdatering af bogen og specielt en ny bearbejdning af kapitlet om nervesystemet.

Bogens faglige niveau og omfang er afstemt, så det giver det nødvendige vidensmæssige fundament i sygeplejerskeuddannelsen og samtidig tager hensyn til den studietid, der er til rådighed for tilegnelsen af faget efter den seneste reform af studiet. Bogens pædagogiske grundidé er at bevæge sig fra helheden til detaljen - fra kroppens funktion til de enkelte byggesten, der skal til for at opnå den optimale funktion. Kroppens og organernes funktion er i fokus i alle kapitler og der er inddraget mange eksempler til understøttelse af den fysiologiske og anatomiske viden.

Til bogen er udarbejdet et helt nyt og originalt illustrationsmateriale med over 400 tegninger, hvoraf de fleste er i farver.

Målgruppen

Lærebog i anatomi og fysiologi til sygeplejestudiet og andre mellemlange videregående sundhedsuddannelser.

Se cases på cases.munksgaard.dk 

Oluf Nielsen

Cand.scient. i biologi, underviser i naturvidenskabelige fag ved Sygepleje- og radiografskolen i Københavns Amt, Herlev.

Anni Springborg

Cand.scient. i biologi, underviser i naturvidenskabelige fag ved Sygepleje- og radiografskolen i Københavns Amt, Herlev.

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.