• Print

Ernæring og sundhed

Munksgaard har gennem de sidste par år fokuseret på at opbygge et stærkt udgivelsesprogram til Ernæring og sundhed med en række nye og eksisterende lærebøger, som er specielt målrettet til uddannelsen.

I de kommende år vil vi på forlaget satse på at etablere en endnu bredere vifte af udgivelser inden for Ernæring og sundhed. Vi arbejder hele tiden på at udvikle nye ideer, både til helt nye bøger og til nye udgaver af etablerede, velkendte lærebøger inden for fagområdet. Det sker i tæt samarbejde med forfattere og fagredaktører fra det faglige miljø omkring uddannelsen.

De bedste lærebøger bliver til, når vi har tæt forbindelse til undervisere, der kender de studerende og deres behov. Vi vil derfor gerne udvide vores netværk af undervisere, der vil være med til at skabe nye lærebøger til Ernæring og sundhed. Hvis du har forslag til nye bøger, gode ideer til ændringer og opdateringer af de eksisterende lærebøger eller visioner om helt nye typer af undervisningsmaterialer, vil vi meget gerne høre fra dig.

Bøger til ernæring og sundhed

Se vores bøger til ernæring og sundhed her
EmployeePicture

Redaktør
Medicin og Ernæring & Sundhed
Laura Norn Hammen
Tlf. 33 75 55 20
E-mail: Laura Norn Hammen

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.