• Print

Social- og sundhedshjælperens rolle (SSH) (i-bog)

Jette Nielsen (red.)
Redaktører: Jette Nielsen
Forfattere: ,,,,

ISBN: 9788762818484 (i-bog)
ISBN: 9788762817715 (Bog)
Udgivelsesår: 2017
Udgave: 1
Sider: 176
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang.

Social- og sundhedshjælperens rolle. Social- og sundhedshjælper indgår i serien af grundbøger til social- og sundhedshjælperuddannelsen.

I bogen beskrives de opgaver og rammer, der er forbundet med social- og sundhedshjælperens professionelle rolle.

Bogen har en gennemgang af en række grundlæggende begreber og temaer som fx social- og sundhedsvæsenets opbygning, sundhedspolitik, sundhedslovgivning, pligter og rettigheder som fagperson, arbejdsmiljø, og kvalitetsudvikling. Med baggrund i disse begreber og temaer beskrives hvordan social- og sundhedshjælperen kan se sig selv som en del af et større arbejdsfælleskab og hvordan hun kan arbejde indenfor de politiske og administrative rammer.

Bogen er skrevet i et let tilgængelig sprog og indeholder mange understøttende eksempler, illustrationer og refleksionsspørgsmål. Desuden har bogen en tilhørende i-bog med supplerende materiale.

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.