• Print

Praktiske færdigheder i sygepleje

,,,,

ISBN: 9788762815223 (Iphone app)
Udgivelsesår: 2017
Udgave: 1
Sider:
Bestil vurderingseksemplar

Praktiske færdigheder i sygepleje er målrettet plejepersonale i såvel primær- som sekundærsektoren.

Der er tale om en app, der både kan anvendes som opslagsværk i praksis og som undervisningsmateriale. Opslagsværket består af ca. 120 beskrivelser af fremgangsmåder ved almindelige sygeplejeopgaver, anvendelse af sygeplejefaglige målingsredskaber samt brug af hjælpemidler.

Hver beskrivelse er opbygget efter samme skabelon og indeholder en introduktion, en liste over anvendte remedier, en trinvis beskrivelse af fremgangsmåden i ord og billeder samt tips til udførelsen af opgaven.

Alle beskrivelser er lavet af specialister på området og er yderligere valideret af relevante fagpersoner, således at de lever op til anerkendte praktiske, hygiejnemæssige og etiske fremgangsmåder.

Beskrivelserne tager udgangspunkt i danske forhold og er udarbejdet ud fra det indgående kendskab og den erfaring forlaget Munksgaard har med at formidle til sundhedsfagligt personale.

Opslagsværket skal ses som et supplement til forlagets lærebøger og kræver derfor forudsætninger inden for anatomi, fysiologi og sygepleje for at få det fulde udbytte.

Praktiske færdigheder i sygepleje sælges som abonnementer til kommuner, sygehuse og uddannelsesinstitutioner og som enkeltabonnement til private brugere.

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.