• Print

Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (i-bog)

Jette Nielsen (red.)
Redaktører: Jette Nielsen
Forfattere: ,,,,,,,,,,,

ISBN: 9788762818460 (i-bog)
ISBN: 9788762817746 (Bog)
Udgivelsesår: 2017
Udgave: 1
Sider: 485
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang. E-nøglen giver adgang til i-bogen i 48 måneder fra aktiveringsdatoen.

Personlig hjælp, omsorg og pleje. Social- og sundhedshjælper indgår i serien af grundbøger til social- og sundhedshjælperuddannelsen.

I bogen beskrives, hvordan social- og sundhedshjælperen kan samarbejde med borgere med forskellige typer af funktionsnedsættelser om at få hverdagen til at fungere ved at yde omsorg og pleje.

Bogen har en gennemgang af en række grundlæggende begreber som fx omsorg, egenomsorg, behov, hygiejne, aldring, medicinhåndtering og det digitale Danmark.  Med baggrund i disse begreber beskrives de opgaver, social- og sundhedshjælperen kan udføre i det praktiske felt. En stor del af bogen er bygget op over plejeopgaver relateret til de enkelte organsystemer.

Bogen er skrevet i et let tilgængelig sprog og indeholder mange understøttende eksempler, illustrationer og refleksionsspørgsmål. Desuden har bogen en tilhørende i-bog med supplerende materiale.

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.