• Print

Opgaver til Farmakologi og medicinhåndtering. Social- og sundhedsassistent

ISBN: 9788762818002 (Bog)
Udgivelsesår: 2017
Udgave: 1
Sider: 160
Bestil vurderingseksemplar

Bogen Opgaver til Farmakologi og medicinhåndtering er tiltænkt eleven, der er ved at uddanne sig til social- og sundhedsassistent, og den relaterer sig til bogen Farmakologi og medicinhåndtering.

Bogen indeholder en masse opgaver, fordelt på forskellige opgavetyper. Her er bl.a. krydsord, træk ordet på plads, match-opgaver, multiple choice-opgaver og små cases. Opgaverne hjælper eleven til at få styr på de mange begreber, processer og præparater, der hører til faget. Ved hjælp af opgaverne kan eleven repetere og konsolidere sin viden fra bogen og undervisningen, og ved hjælp af facitlisten kan eleven selv tjekke sine besvarelser.

Opgaverne dækker det samlede indhold i bogen Farmakologi og medicinhåndtering, herunder hvordan medicinen påvirker kroppen, og hvordan kroppen påvirker medicinen, de forskellige lægemiddelgrupper og præparater, virkninger, bivirkninger osv.

Bagsidetekst

Hvordan får jeg dog lært alt det?

Hvis du tænker sådan, når du går i gang med at læse bogen Farmakologi og medicinhåndtering, er du nok ikke den eneste. Der er meget at holde styr på: hvordan medicinen påvirker kroppen, og hvordan kroppen påvirker medicinen. Hertil kommer alle de forskellige lægemiddelgrupper og præparater, virkninger, bivirkninger osv. Det er alt sammen viden, som er nødvendig at have, når du har ansvaret for at håndtere medicin.

Denne bog, Opgaver til Farmakologi og medicinhåndtering, kan hjælpe dig til at få styr på de mange begreber, processer og præparater. Her får du repeteret og tjekket din viden fra bogen igennem en lang række meget forskellige typer af opgaver. Via bogens facitliste kan du selv tjekke dine svar.

Bogen er tiltænkt dig, der er ved at uddanne dig til social- og sundhedsassistent, og den relaterer sig til bogen Farmakologi og medicinhåndtering.

    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.