• Print

Mødet med borgeren og patienten (SSA)

Social- og sundhedsassistent

Anna C. Engers (red.)
Redaktører: Anna C. Engers
Forfattere: ,,,,,,,,,

ISBN: 9788762817821 (Bog)
Udgivelsesår: 2017
Udgave: 1
Sider: 293


Kan købes fra: 03-11-2017

Bestil vurderingseksemplar

Mødet med borgen og patienten er en del af Munksgaards serie af bøger til social- og sundhedsassistentuddannelsen. Bøgerne i serien er under udarbejdelse, og indholdet tilpasses den uddannelsesordning, der træder i kraft januar 2017.

Adgang til I-bog

Frem til den 3. november har du mulighed for gratis at læse med i Mødet med borgeren og patienten.

Læs i-bogen her

Bagsidetekst

Mødet med borgeren og patienten

Mødet med borgeren og patienten indgår i Munksgaards serie af bøger til social- og sundhedsassistentuddannelsen.

Faget ”Mødet med borgeren og patienten” indeholder forskellige faglige temaer med udgangspunkt i bl.a. kommunikation, psykologi, pædagogik og kultur.

Bogen giver dig forudsætninger for at kunne møde og kommunikere med alle typer af borgere og patienter med respekt og værdighed. Det kræver viden om fx livshistorie, kulturel baggrund, mestring og motivation. Du kan også læse om konflikter og konflikthåndtering, sorg og krise, og få viden om samarbejdet med mennesker med kroniske lidelser, patientinddragelse og professionelle relationer. Endvidere bidrager bogen til, at du, på en etisk måde, kan hjælpe den enkelte borger eller patient med en sundhedspædagogisk indsats – også når det er nødvendigt at bruge magt. At arbejde sundhedspædagogisk udgør en væsentlig del af dit arbejdsområde, og sundhedspædagogik er et vigtigt redskab i det sundhedsfremmende, forebyggende og rehabiliterende arbejde.

Med den trykte bog følger også en digital udgave af bogen (i-bog), som indeholder supplerende tilbud i form af fx lydfiler, opgaver og egen notesbog.

 

 

    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.