• Print

Grundforløb 2. Sosu

Tina Rode Melbye (red.)
Redaktører: Tina Rode Melbye
Forfattere: ,,,,,,

ISBN: 9788762817876 (Bog)
ISBN: 9788762818323 (i-bog)
Udgivelsesår: 2017
Udgave: 2
Sider: 480
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Grundforløb 2, Sosu er skrevet til elever på grundforløbet til social- og sundhedsuddannelserne.

Bogen rummer den nødvendige teori i forhold til målene for uddannelsen. Emnerne spænder vidt fra overordnede samfundsmæssige temaer til helt konkrete forslag til omsorg og pleje og rehabiliterende opgaver. Bogen giver den viden, eleverne har brug for for at kunne træne færdigheder og tilegne sig uddannelsens kompetencer.

Den tilhørende i-bog har masser af supplerende tilbud i form af lydfiler, opgaver og quizzer. Således tilbyder det samlede materiale en mangfoldighed af måder at lære og tilegne sig stoffet på.

Faglig læsning er integreret i bogen, fx ved at teksten er let at læse, fagudtryk er forklaret, og der er oplæg til forskellige opgaver, der aktiverer læserens forforståelse af stoffet.

 

Skoler kan købe i-bogen som enkeltlicenser (e-nøgler) ved direkte henvendelse til forlaget.

Pris: 60 kr. inkl. moms pr. e-nøgle, varighed 6 måneder.

Kontakt kundeservice på forlaget@munksgaard,dk for yderligere information og bestilling af e-nøgler:

Bagsidetekst

Grundforløb 2, Sosu er skrevet til dig, der går på grundforløbet til uddannelsen til enten social- og sundhedshjælper eller til social- og sundhedsassistent. Vi har valgt at lave én bog, der dækker begge uddannelser, da de fleste mål for de to uddannelser er ens.

Bogen behandler en række meget forskellige emner, som både vedrører dig selv, dit samarbejde med borgeren og samfundet som helhed. De forskellige emner skal bidrage til, at du her i starten af uddannelsen både lærer at passe på dig selv og andre og bliver opmærksom på den rolle og de opgaver, du har i det samlede sundhedsvæsen i det tætte samarbejde med borgere med forskellige typer af funktionsnedsættelser.

Bogens indhold lægger sig tæt på ad uddannelsens vidensmål og færdighedsmål og giver dig dermed baggrund for at udvikle din kompetence inden for faget.

Den tilhørende i-bog har masser af supplerende tilbud i form af lydfiler, opgaver og quizzer. Således tilbyder det samlede materiale en mangfoldighed af måder at lære og tilegne sig stoffet på.

Faglig læsning er integreret i bogen, fx ved at teksten er let at læse, fagudtryk er forklaret, og der er oplæg til forskellige opgaver, der aktiverer din forforståelse af stoffet.

    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.