• Print

Samfundsfag. Niveau D og C (i-bog)

,,

ISBN: 9788762817975 (i-bog)
ISBN: 9788762816534 (Bog)
Udgivelsesår: 2017
Udgave: 1
Sider: 200
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang. E-nøglen giver adgang til i-bogen i 48 måneder fra aktiveringsdatoen.

Samfundsfag. Niveau D og C er målrettet uddannelsen til Pædagogisk assistent. Kernestoffet politik, økonomi og sociologi bliver i denne bog udfoldet, så eleverne får viden om det moderne samfunds dynamiske og komplekse forhold. Bogen giver eleverne et solidt grundlag for at kvalificere egne meninger og handlemuligheder.

I bogen præsenteres bl.a. emner som køn og uddannelse, integration, politiske ideologier, økonomi, kriminalitet, magt og lovgivning samt samfundsvidenskabelig metode.

Bagsidetekst

Samfundsfag, niveau D og C giver dig viden om det moderne samfunds dynamiske og komplekse forhold.

Kernestoffet politik, økonomi og sociologi bliver beskrevet og forklaret, så du får et solidt grundlag for at forstå, kommunikere om og deltage i forskellige samfundsmæssige beslutningsprocesser.

I bogen præsenteres bl.a. emner som køn og uddannelse, integration, politiske ideologier, økonomi, kriminalitet, magt og lovgivning samt samfundsvidenskabelig metode.

Samfundsfag, niveau D og C er målrettet uddannelsen til pædagogisk assistent og social- og sundhedsassistent.

    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.