• Print

Håndbog i praktisk hjælp

ISBN: 9788762810235 (Bog)
ISBN: 9788762812703 (i-bog)
ISBN: 9788762813076 (e-bog)
Udgivelsesår: 2010
Udgave: 1
Sider: 130
Bestil vurderingseksemplar

Håndbog i praktisk hjælp er en opslagsbog med masser af nyttig viden om rengøring, hygiejne og opbevaring af fødevarer.

Bogens opbygning

Bogen indeholder afsnit om forskellige rengøringsmidler, om rengøring af forskellige materialer og om fjernelse af pletter, og der er en beskrivelse af forholdsregler i forbindelse med de enkelte midler. Desuden indeholder bogen et afsnit om vaske- og rengøringssymboler og om opbevaring af fødevarer.

Målgruppe

Bogen henvender sig til alle, der arbejder professionelt med praktisk hjælp, dvs. rengøring, tøjvask og håndtering af mad.

En lille handy håndbog, som gør det nemt og hurtigt at orientere sig i indhold og anvendelse af rengøringsmidler, pletfjerning og fødevarehygiejne

Lektørudtalelse

DBC, lektørudtalelse uge 40 2010

11-10-2010 Lene Kristiansen

"En lille handy håndbog, som gør det nemt og hurtigt at orientere sig i indhold og anvendelse af rengøringsmidler, pletfjerning og fødevarehygiejne. Bogen er anvendelig for alle, men henvender sig primært til sundhedsprofessionelle."

En lille handy håndbog, som gør det nemt og hurtigt at orientere sig i indhold og anvendelse af rengøringsmidler, pletfjerning og fødevarehygiejne

Lektørudtalelse
Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.