• Print

Håndbog i praktisk hjælp (i-bog)

ISBN: 9788762812703 (i-bog)
ISBN: 9788762810235 (Bog)
Udgivelsesår: 2013
Udgave: 1
Sider: 130
Bestil vurderingseksemplar

'Håndbog i praktisk hjælp' er en opslagsbog med masser af nyttig viden om rengøring, hygiejne og opbevaring af fødevarer.

Dette er en i-bog – en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer, fx oplæsning, søge- og notefunktion.

I-bogen kan læses på pc og tablets. Materialet tilgås ved hjælp af en e-nøgle (kode), som giver adgang til materialet i 36 måneder fra købsdato.

Bogens indhold

Bogen indeholder afsnit om forskellige rengøringsmidler, om rengøring af forskellige materialer og om fjernelse af pletter, og der er en beskrivelse af forholdsregler i forbindelse med de enkelte midler. Desuden indeholder bogen et afsnit om vaske- og rengøringssymboler og om opbevaring af fødevarer.

Målgruppe

Bogen henvender sig til alle, der arbejder professionelt med praktisk hjælp, dvs. rengøring, tøjvask og håndtering af mad.

Sådan bruger du i-bogen

DBC, lektørudtalelse uge 40 2010

11-10-2010 Lene Kristiansen

En i-bog er en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer, fx oplæsning, søge- og notefunktion.


I-bogen kan læses på pc og tablets.

Håndbog i praktisk hjælp er en opslagsbog med masser af nyttig viden om rengøring, hygiejne og opbevaring af fødevarer.

Bogen indeholder afsnit om forskellige rengøringsmidler, om rengøring af forskellige materialer og om fjernelse af pletter, og der er en beskrivelse af forholdsregler i forbindelse med de enkelte midler. Desuden indeholder bogen et afsnit om vaske- og rengøringssymboler og om opbevaring af fødevarer. Bogen henvender sig til alle, der arbejder professionelt med praktisk hjælp, dvs. rengøring, tøjvask og håndtering af mad.

 

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.