• Print

Anatomi og fysiologi

,

ISBN: 9788762808928 (Bog)
Udgivelsesår: 2009
Udgave: 4
Sider: 224
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder

Anatomi og fysiologi er en lærebog om kroppens opbygning og funktion. Bogen er opdelt i 14 kapitler, hvor de enkelte organsystemer gennemgås. Der er fokus på den normale opbygning og funktion, men mange steder beskrives også symptomer på, at noget ikke fungerer, som det skal. Bogen indeholder mange farveillustrationer, der gør teksten lettere at forstå.   Bogens indhold findes også i kombination med sygdomslære i bogen Medicinske fag til social- og sundhedsassistentelever.
Bagsidetekst
Anatomi og fysiologi er en lærebog om kroppens opbygning og funktion. · Bogen er opdelt i 14 kapitler, hvor de enkelte organsystemer gennemgås. Der er fokus på den normale opbygning og funktion, men mange steder beskrives også symptomer på, at noget ikke fungerer, som det skal. · Bogen indeholder mange farveillustrationer, der gør teksten lettere at forstå. · Bogens indhold findes også i kombination med sygdomslære i bogen Medicinske fag til social- og sundhedsassistentelever.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.