• Print

Didaktikhåndbogen

Per Fibæk Laursen, Hans Jørgen Kristensen (red.)
Redaktører: Per Fibæk Laursen, Hans Jørgen Kristensen
Forfattere: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ISBN: 9788741264400 (Bog)
ISBN: 9788741268668 (i-bog)
Udgivelsesår: 2017
Udgave: 1
Sider: 434
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Didaktikhåndbogen er en fuldendt lærebog i didaktik, der omfatter didaktikkens historie, teorier og virkeområder. Bogen er struktureret i to dele:

A: "Didaktiske teorier", der udreder didaktiske retninger og traditioner, som de har udfoldet sig i den angelsaksiske verden, den kontinentale verden og i Danmark.

B: "Didaktisk belysning af temaer", der gennem en lang række temaer kontekstualiserer didaktiske teorier og kategorier inden for de virkeområder, som didaktikeren typisk møder i sin praksis.

Didaktikhåndbogen præsenterer således det vidensgrundlag, som den studerende kan bruge til at skabe og reflektere over sin praksis.

Bogen er tænkt som den studerendes arbejdsredskab og følgesvend gennem hele studiet. Den henvender sig til læreruddannelsen og pædagogiske bachelor-, diplom- og kandidatuddannelser.

Mindeord – Hans Jørgen Kristensen 1937-2017

Et langt, produktivt og indflydelsesrigt liv er slut, men lever videre hos de mange, som Hans Jørgen Kristensen har introduceret til pædagogik i teori og praksis.

Læs forlagsredaktør Henrik Juuls mindeord her

Her kan du downloade bogens figurer i PowerPoint

Download figurer

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.