• Print

Sår

- baggrund, diagnose og behandling

Finn Gottrup, Tonny Karlsmark (red.)
Redaktører: Finn Gottrup, Tonny Karlsmark
Forfattere: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ISBN: 9788762805804 (Bog)
Udgivelsesår: 2008
Udgave: 2
Sider: 455
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder

Bogen giver en grundig information om mange forskellige sårtyper, deres diagnostik og behandling. Den er pædagogisk opbygget i en almen og en speciel del. Den almene del beskriver de generelle problemer, der opstår for sårpatienter, og den specielle del giver en gennemgang af de enkelte sårtyper. Denne 2. udgave er gennemrevideret og helt opdateret, og bogens gode koncept er justeret og videreudviklet med en del nye forfattere og et helt nyt kapitel om sundhedsøkonomi. Sår-bogen er meget rigt illustreret og henvender sig til det meget tværfaglige team, der arbejder med problemer i forbindelse med sårheling.

SÅR ÅRGANG 17,Nr. 3 2009

29-01-2010 Inge Glambek, sektionsoverlæge

"Den fremstår nå som et helhetlig og nærmest altomfattende verk der detaljrikdommen er imponerende" "[...] Kunnskapsmengden er utrolig omfattende og imponerende." "[...] Det er den beste sårboken jeg har lest, og den må være obligatorisk på enhver kirurgmottagning."

Bagsidetekst
Sår, 2. udgave, giver en samlet og opdateret beskrivelse af baggrund, diagnose og behandling af alle typer af sår. Bogen er pædagogisk opbygget i en almen og en speciel del. Den almene del beskriver de generelle problemer, der opstår for sårpatienter, og den specielle del består af standardiserede kapitler, der omhandler de enkelte sårtyper. I denne udgave af bogen er alle kapitler omarbejdede og opdaterede, ligesom der er kommet nye kapitler til. Billedmaterialet er blevet væsentligt udvidet, og der er beskrevet eksempler på sygehistorier med forslag til behandling. Bogen henvender sig primært til det klinisk arbejdende personale, men den er skrevet for alle, der arbejder med og har interesse for patienter med problemsår.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.