• Print

Praktisk væske- og elektrolytbehandling (i-bog)

,,

ISBN: 9788762813953 (i-bog)
Udgivelsesår: 2014
Udgave: 1
Sider: 96
Bestil vurderingseksemplar

Ved behandling med væske og elektrolytter er det ofte nødvendigt at handle hurtigt, men man må aldrig risikere at skade patienten med unødvendig behandling.

Dette er en i-bog, som er en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer, fx oplæsning, søge- og notefunktion.

I-bogen kan læses på fx pc og tablets, overalt hvor der er internetadgang. En e-nøgle giver adgang til produktet i 36 måneder fra købsdato.

Om i-bogen

Denne bog lægger derfor vægt på enkle og vigtige principper frem for teoretiske overvejelser, der ofte blokerer for handling. Problemstillingerne anskues fra såvel en anæstesiologisk som en nefrologisk synsvinkel, hvilket forfatterne finder fordelagtigt bl.a. på baggrund af deres erfaring som undervisere af både medicinstuderende og unge læger på Lægeforeningens efteruddannelseskurser.

Kan også købes i papirformat

www.tidsskriftet.no

15-06-2012 Hans Flaatten

"Dette er en kortfattet introduksjon til et viktig klinisk tema: væske- og elektrolyttbehandling. Boken, eller heftet, med sine 94 sider skulle være overkommelig for de fleste [...] Boken er på dansk, velskrevet og lettlest. Stort sett er stoffet behandlet tilfredsstillende, med den plassen som er til rådighet. [...] Jeg kan anbefale boken for alle som ønsker en rask og oppdatert gjennomgang av væske- og elektrolyttbehandling. [...]"

ACUTA nr. 43/2000

 

"En god og overskuelig bog som kort repeterer fysiologien omkring dette emne. Hvis man skal i klinik inden fysiologi, kan denne bog være en stor hjælp. Specielt på anæstesiologiske og intensive afdelinger er denne bog særdeles relevant. Også denne bog er lille og praktisk og nem at slå op i."

Dette er en i-bog, som er en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer, fx oplæsning, søge- og notefunktion.

I-bogen kan læses på fx pc og tablets, overalt hvor der er internetadgang. En e-nøgle giver adgang til produktet i 36 måneder fra købsdato.

Bagsidetekst
Ved behandling med væske og elektrolytter er det ofte nødvendigt at handle hurtigt, men man må aldrig risikere at skade patienten med unødvendig behandling. Denne bog lægger derfor vægt på enkle og vigtige principper frem for teoretiske overvejelser, der ofte blokerer for handling. Problemstillingerne anskues fra såvel en anæstesiologisk som en nefrologisk synsvinkel, hvilket forfatterne finder fordelagtigt bl.a. på baggrund af deres erfaring som undervisere af både medicinstuderende og unge læger på Lægeforeningens efteruddannelseskurser.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.