• Print

Ortopædkirurgi i klinisk praksis (i-bog)

,

ISBN: 9788762814981 (i-bog)
ISBN: 9788762814974 (Bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 1
Sider: 528
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang. E-nøglen giver adgang til i-bogen i 48 måneder fra aktiveringsdatoen.

Ortopædkirurgi i klinisk praksis er første udgave af en ny lærebog om det ortopædkirurgiske speciale. Bogen henvender sig i primært til medicinstuderende og den yngre læge, der har sin første ansættelse i specialet. Bogen kan også anvendes af behandlersygeplejersker i akutmodtagelsens skadedel eller ortopædkirurgiske sygeplejersker i sengeafdelingen.

Bogens formål er at give en grundig, men dog let tilgængelig indføring i specialet. Opbygningen af bogen er tænkt lidt anderledes end tidligere danske basisbøger i ortopædkirurgi, hvor teksten har båret mere præg af sammenhængende prosaafsnit. Især i Del II, kapitel 2-8 er der forsøgt at lave en systematisk gennemgang af de anatomiske regioner med anamnese, undersøgelsesteknik, billeddiagnostik, skader, degenerative tilstande, inflammatoriske/infektiøse tilstande og børneortopædkirurgiske tilstande. Hver diagnose gennemgås efter samme skabelon, så bogen på den måde både kan anvendes som lærebog, men også vil egne sig godt som opslagsbog i den travle kliniske hverdag. De følgende kapitler (Del III, kapitel 9-13) omhandler de få men vigtige akutte tilstande, der bør kunne få enhver bagvagt ud af sengen. Del IV kapitel 14-18 omhandler de generelle medicinske tilstande, som man oftest møder, når man behandler den klassiske ortopædkirurgiske patients lidelser. Den sidste Del V kapitel 19-24 er meget praktiske med anvisninger til suturteknik, bandageringsteknik, den ortopædkirurgiske patient, smertebehandling osv.

Findes også i papirformat

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.